Skip to content

Energi- og forsyningssektoren 

Energi- og forsyningssektoren er i en avgjørende fase med overgang til fornybar energi, økende etterspørsel etter elektrisitet og utvikling av forbrukernes forventninger. Utfordringer som infrastrukturøkning, ekstremvær, økende kostnader og geopolitiske usikkerheter krever innovative, sikre løsninger.

Vi er her for å veilede deg gjennom det.

Energi og forsyningssektoren

Slik kan vi hjelpe deg

Enten du er en stor energiprodusent, nasjonal systemoperatør, en regional distributør, integrert forsyningselskap, eller en liten bransjeutfordrer, kan twoday hjelpe deg med å få verdi fra digitale løsninger. Som en betrodd rådgiver for noen av de største energi- og forsyningselskapene i Norden, forstår vi hva som kreves for å lykkes i morgendagens energiverden. 

 

GlobalConnect metabilde 1200x630

Vi styrker hele din kundereise

For å realisere sine ambisiøse vekstambisjoner, trengte ikke Wattn bare en systemimplementator, men en samtalepartner som forstod deres behov. Vi hjalp dem på veien, fra å utvikle Wattns dataplattform til å bygge deres nettside, kundeportal og markedsføringskampanjer. Og da GlobalConnect plutselig manglet markedsføringskompetanse, sto våre markedsførings-, innholds- og webeksperter klare. Vi forstår din kundereise.

Minimer fotavtrykket ditt med innsikt og optimalisering 

VandCenter Syd bidrar til å skape et sunnere akvatisk miljø ved å forutsi og minimere nivåene av ammoniakk i avløpsvann ved hjelp av vår maskinlæringsmodell. I en stor finsk by optimaliseres ruter for tømming av avfallscontainere med algoritmen vår, noe som fører til betydelige kostnadsbesparelser og miljøfordeler. Besøk våre bærekraftsider for å lære mer om hvordan våre løsninger gjør det mulig for våre kunder å bli mer bærekraftige. 

twoday

Optimaliser kostnader og drift med planleggingsløsninger  

Økte globale spenninger og et endrende makromiljø kan dempes med de riktige løsningene. SydVattn optimaliserer økonomisk planlegging for å redusere kapitalkostnader med INSIKT, vår egen planleggings- og prognoseprogramvare.

Grundfos sikrer operasjonell stabilitet og demper infrastrukturproblemer med vår løsning for enhetsovervåkning og sikkerhetsekspertise.

Spar tid og ressurser med anvendt IoT og AI

Forsyningselskapet N1 inspiserte tradisjonelt 5 000 kabelskap årlig. Nå dekker de 80 000 på noen få uker ved hjelp av vår AI-drevne bildegjenkjennelsesløsning. Muliggjør predictive maintenance-løsninger for å drastisk øke ressurs­effektivitet og operasjonell stabilitet.

Aura Energi sparer tid på sine interne prosesser etter at vi hjalp dem med å dra nytte av deres nye Data Warehouse- og Power BI-løsning. Nå samler de alle data i ett system og får "one truth". 

becca-tapert
pexels-pixabay-414905 2650x

Industrielle forretningsapplikasjoner tilpasset dine behov

Noen av de største forsyningselskapene i Norden har valgt oss til å hjelpe dem med å velge, implementere og dra nytte av en ny forretningsapplikasjon. Flere energiselskaper, som Alva, samarbeider med twoday for å gjøre Salesforce til mer enn bare et salgsverktøy, men et system som bryter ned siloer, forbedrer kundeopplevelser og genererer leads.

Og hvis du trenger å bygge det fra grunnen av, kan vi også gjøre det. Vi har over 1 000 dyktige arkitekter og programvare­ingeniører har lang erfaring med å bygge komplekse løsninger som er sikre, skalerbare og tilpasset kundens behov.

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan vi kan være din partner i digital transformasjon.

Noen av våre prosjekter innen energi- og forsyningssektoren

Utforsk vårt brede utvalg av tjenester

twoday

Kontakt oss

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday