Skip to content

Business Applications

Ønsker du å styrke dine forretningsoperasjoner? Samarbeid med oss for å implementere applikasjoner som reduserer kostnader og øker effektiviteten. Med våre løsninger for salg, markedsføring, kundeservice og mer, er vi klare for å lykkes sammen.

Hedda og business applications

Maksimer effektiviteten og kundetilfredsheten

Vårt tilbud av business applikasjoner tar for seg et bredt spekter av løsninger som alle er tilpasset for å møte dine spesifikke behov. Enten du fokuserer på salg og markedsføring, kundeservice, low-code applikasjoner, eller til og med ERP, digital signering, integrasjon eller eGovernment.

Med våre løsninger kan vi hjelpe deg med å vokse innen salg og markedsføring.Verktøyene gjøre det mulig for deg å nå målgruppen din mer effektivt og drive forretningsvekst.

I tillegg er våre kundeserviceløsninger designet for å forbedre kundetilfredshet og lojalitet. Vi forenkler interaksjoner, løser problemer og gir førsteklasses støtte for å sikre en positiv opplevelse for dine kunder.

Videre kan vi hjelpe deg å komme i gang med low-code utviklingsplattformer, som lar deg raskt og kostnadseffektivt lage tilpassede applikasjoner og arbeidsflyter.

Nærbilde av en som skriver på en ipad

Utforsk relaterte tjenester

Andre tjenester

Digital Experiences

Vi gjør ideer om til digitale opplevelser i toppklasse. Enten det er å omdefinere merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller lage moderne arbeidsområder – vi kan hjelpe deg.

Bilde av en mann som sitter og ser på en iPad

Data & AI

Vi i twoday vet hvor viktig det er å utnytte kraften til data og artificial intelligence (AI) for å drive virksomheter fremover. Våre tjenester innen data og analyse er designet for å hjelpe selskaper å ta informerte beslutninger basert på data. 

Bilde av to damer som ser på en bærbar PC sammen

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

En mann og en dame ser ned på en bærbar PC
twoday

Vil du ta en prat med oss? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.