Skip to content

Skytjenester

Gjennom skytjenester leverer vi kostnadseffektive og fleksible løsninger til kundene våre. Sikkerhet, arbeidsflyt og skalérbarhet er avgjørende for dine kjernesystemer, og du kan være tygg på at våre teknologer vil hjelpe deg på din skyreise, enten du skal bygge noe nytt eller flytte eksisterende systemer og infrastruktur til skyen. Vi har omfattende ekspertise innen Microsoft Azure og AWS.

Skytjenester illustrasjon

Klar til å starte din skyreise?

Våre utviklere og arkitekter er klare til å hjelpe deg der du er i din skyreise. Vi kan hjelpe deg med: 

  • Utvikling og DevOps: Vi bruker prinsipper som sikrer robuste, kostnadseffektive løsninger gjennom hele utviklingsprosessen.
  • Drift: Vi tar fullt ansvar for utvikling, vedlikehold og daglig drift av skybaserte systemer.
  • Internet of Things (IoT): Med IoT kan vi kan bringe data fra det som skjer på enheter og maskiner nærmere, for å støtte datadreven beslutningstaking.
  • Dataplattform og forretningsinnsikt: Vi transformerer data til verdifull innsikt for bedre og mer informert beslutningstaking.
  • Moderne skyapplikasjonsdesign: Vi lager applikasjoner som omfavner raske endringer og robusthet i dynamiske miljøer.
Dame sitter på møterom med en kollega
Cload as an enabler_webinar

Gratis webinar:

Cloud as an enabler

I dette webinaret får du høre fra tre av våre kunder om hvordan skyplattformer har muliggjort håndtering av det uventede. Hvordan forholder virksomhetene seg til personvern og sikkerhet i skyen? Og hvordan hjelper skyen virksomhetene med krisehåndtering?

Webinaret passer for deg som har flyttet dine systemer til skyen eller vurderer en overgang til skyplattformer.

Les om sky:

Få kontroll på dine skykostnader

I takt med skiftet til sky, har måten kostnader påløper seg i forbindelse med IT løsninger endret seg. Fra å måtte gjøre store initielle investeringer i form av hardware og programvarelisenser (CapEx), betaler vi nå i større grad av det vi faktisk forbruker (OpEx). 

Her har vi samlet noen kostnadseffektive tiltak som gjør at du får kontroll på dine skykostnader.

Modernisere for skyen webinar

Skytjenester

Cloud-Migration-1-1-B

Skymigrering

Skyen gir unike muligheter til å vokse, skalere og utvikle en virksomhet. Men mulighetene kan raskt bli til kostbare trusler hvis migrasjonen ikke blir håndtert nøye og dyktig. Planlegging og vurdering er grunnlaget for alle vellykkede skymigrerings prosjekter. 

twoday har en strategisk tilnærming til skymigrasjon. Kontinuerlig vurdering veileder beslutningene, slik at migrasjonen forblir i tråd med målene. Suksess handler ikke bare om å overvinne tekniske hindringer, men også å forstå forretningsmål, arbeidsmengdeestimater og detaljene i roller, ansvarsområder og tilgangskrav.

Cloud-Infrastructure-1-1-B

Skyinfrastruktur

Se for deg et sammenkoblet nettverk av servere, lagringsplass, databaser og et mylder av tjenester som jobber i harmoni for å drive virksomheten din. Det er essensen av skyinfrastruktur - en solid grunnmur som muliggjør skalerbare og fleksible databehandlingsressurser.

twoday veileder dere gjennom en smidig overgang til skyen. Enten du ønsker å optimalisere ytelsen, øke fleksibiliteten eller effektivisere kostnadene, tilpasser ekspertene våre løsninger som samsvarer med dine spesifikke mål. 

Cloud-platforms-security-1-1-B

Skyplattform og sikkerhet

Skyplattformer tilbyr enorme muligheter - alle kan få tilgang til alt. Når det gjelder sikkerhet, er skyen en utfordring - av de samme grunnene: Den moderne arbeidsstyrken forventer å kunne få tilgang til alt gjennom en rekke enheter og plattformer. Det betyr at vi må være på vakt for å holde systemene sikre, uten å hindre ytelsen. 

Spesialisert ekspertise er avgjørende for å lykkes i det kompliserte landskapet av skysikkerhet. Vårt erfarne team veileder deg gjennom dette terrioriet og sørger for at sikkerheten blir tatt vare på i migreringsprosessen.

Utforsk relaterte tjenester

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A

Kontakt oss for en uforpliktende prat om skyløsninger

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911