Skip to content

Data & AI

Vi i twoday vet hvor viktig det er å utnytte kraften til data og artificial intelligence (AI) for å drive virksomheter fremover. Våre tjenester innen data og analyse er designet for å hjelpe selskaper å ta informerte beslutninger basert på data. 

Verdifull innsikt og informerte beslutninger

Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologitrendene akkurat nå. Organisasjoner endrer strategien sin fra at kun noen få utvalgte skal ha tilgang til data og innsikt, til at data blir spredt ut i hele organisasjonen slik at alle kan ta datadrevne beslutninger.

Med de riktige teknologiene og metodene blir det enkelt å oppdage uvurderlig innsikt, noe som gir en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

twoday er Nordens ledende kompetansesenter innen business intelligence, advanced analytics, dataplattform og integrasjon. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomheten din er strømlinjeformet. Våre løsninger er nøye utformet for å forbedre ytelsen til ulike avdelinger i en virksomhet.

Vi utnytter også kraften til AI og IoT for å forbedre prosessene dine, møte kundenes behov og til slutt øke kundetilfredsheten og lønnsomheten.

Er du klar til å gi organisasjonen din verdifull innsikt for å drive vekst?

Data og AI tjenester med twoday

Utforsk våre relaterte tjenester

Andre områder vi er eksperter

Software engineering

Vi driver digital transformasjon gjennom tilpasset programvareutvikling, med bruk av skytjenester og applikasjonsekspertise. Vi utvikler høykvalitets og skalerbare programvareløsninger etter beste praksis i bransjen og ved å bruke de nyeste teknologiene.

Mann og dame med PC sitter og ler

Digital experiences

Vi jobber for å gjøre ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å styrke merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller lage moderne arbeidsplasser, kan vi hjelpe.

 

 

Business applications

Vil du ta prosessene dine til neste nivå? Et samarbeid med oss ​​betyr å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnadene, men også øker effektiviteten. Vi har løsninger for blant annet salg, markedsføring, kundeservice og informasjonshåndtering.

Business-Applications-16-9

Anbefalte artikler om Data & AI

 

Farene ved dårlig datakvalitet i AI-systemer

I denne artikkelen dykker vi ned i farene ved dårlig datakvalitet i AI-systemer. Vi utforsker ulike former for dårlig data, hvordan det kan påvirke AI-systemene negativt og hvordan man kan unngå disse problemene. Vi belyser strategier for å identifisere og utbedre problemer med dårlig datakvalitet, ...

Slik får du gode finansdata

Slik får du gode finansdata: 4 typiske utfordringer og hvordan du løser dem

Har dere investert i en Business Intelligence (BI)-løsning for rapportering, men opplever at løsningen ikke fungerer optimalt i daglig drift? Eller er dere på vei til å starte deres BI-reise, men forstår ikke helt teknologien bak og det språket IT bruker?

Har dere satt dere fast i datasiloer? Vi har løsningen! 

Hva er egentlig problemet med datasiloer, og hvordan kan man snu situasjonen for å skape en mer effektiv, datadrevet organisasjon? Dette får du svar på i denne artikkelen av Torstein Thorsen, rådgiver innen Business Intelligence hos twoday.

twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med data og AI?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995