Skip to content

Applikasjonstjenester

Våre applikasjonstjenester dekker alt fra applikasjonsutvikling, modernisering, vedlikehold og støtte. Enten det er en stor eller liten utviklings- eller vedlikeholdsoppgave, har vi den nødvendige tekniske ekspertisen og veldefinerte prosesser, metoder og verktøy.


I twoday er vi spesialisert på effektive applikasjonstjenester for å sikre at IT-løsningene dine holder seg oppdaterte og i tråd med den teknologiske utviklingen. Med fokus på raske og kontinuerlige endringer uten å kompromittere stabiliteten, utvikler og forvalter vi kjernesystemer for store virksomheter både i offentlig og privat sektor.

Dame med grønn genser snakker med en mann med briller

Hvordan kan twoday hjelpe?

Vi i twoday har lang erfaring med forvaltning av kjernesystemer i noen av Nordens største virksomheter i både offentlig og privat sektor. Vedlikehold av applikasjoner er essensielt for å unngå utdaterte systemer som utgjør trusler mot drift og IT-sikkerhet. Vi sikrer at applikasjonene dine kjører trygt og feilfritt, og sørger for kontinuerlig utvikling og rådgivning for applikasjonene dine. 

Vi er klare til å hjelpe og supplere deg med et smidig oppsett, inkludert DevOps, for å sikre samarbeid mellom utvikling og drift. Skreddersydd samarbeid og tilpasningsevne er noen av våre kjernekompetanser, og vi kan sette opp et team med dine kolleger sammen med ekspertise fra oss. 

Nærbilde av kodelinjer
Kundereferanse

Hva har vi levert for Mattilsynet?

twoday hjelper Mattilsynet med vedlikehold, videreutvikling og modernisering av systemer, samt tre andre fremtidsrettede prosjekter som går parallelt.

To damer går og prater med hverandre

Utforsk relaterte tjenester

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A

Kontakt oss for en prat om applikasjonstjenester

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911