Skip to content

Se arbeidet vårt

Vi leverer rådgivning, utvikling og forvaltning av IT-systemer til både private og offentlige virksomheter, og gode kundeopplevelser

Søkefunksjon og chatbot med AI for Helsedirektoratet

Twoday har med bruk av Azure Cogntive Search og Azure OpenAI utviklet en søkefunksjon og en chatbot som løser denne floken for Helsedirektoratet.

Hvordan Solwr optimaliserte sin digitale tilstedeværelse

Solwr er en ledende leverandør av ERP-programvare, integrasjoner, automatisering og lagerroboter. De leverer Software as a Service (SaaS)-løsningen Trace, samt lagerrobotene Sort og Grab.

Informasjonsdrevet detaljhandel hos Fenix Outdoor

Som en datadrevet forhandler lette Fenix Outdoor etter en bedre løsning for å bygge et mer fleksibelt og fremtidsrettet system. Valget falt på TimeXtender, med twoday som samarbeidspartner.

Tett samarbeid gir gode resultater

Samarbeidet mellom VPG - Vertical Playground og twoday har vist seg å være nøkkelen til suksess for Oppdals fremtredende sportsutstyrsbedrift.

Christiania Belysning har lansert AI-bot'en Chris - den ultimate hjelperen for kunder og ansatte!

Christiania Belysning har med AI-Agenten Chris tatt et stort steg inn i fremtiden. Ved å utnytte all den strukturerte produktinformasjonen de har, har de skapt den ultimate butikkansatte til nettbutikken sin.

Tranter byttet forretningssystem ved hjelp av TimeXtender

Tranter ønsket bedre oversikt over sine data og enkelt kunne migrere data fra det gamle ERP-systemet til det nye. Les hvordan vi i twoday hjalp Tranter med denne prosessen ved hjelp av TimeXtender.

Visma Software jobber mer effektivt med spisskompetanse fra twoday

Da en på markedsteamet i Visma Software skulle ut i fødselspermisjon, måtte de finne en erstatning. Valget falt på å leie inn to konsulenter fra twoday i hver sin 50% stilling – én innholdsmarkedsfører og én analytiker.

Optimar Commander

Optimar ønsker å hjelpe kundene å optimalisere driften, og utviklet derfor den digitale driftsplattformen Optimar Commander i samarbeid med twoday.

Devold of Norway - Omstillingsdyktig tradisjonsbærer

Mens våren ble en utfordrende tid for mange virksomheter, økte Devold omsetningen betraktelig i nettbutikken. Evnen til rask omstilling og nytenkning ble nøkkelen til suksess i den utfordrende tiden.

Kontakt oss