Skip to content

Se arbeidet vårt

Vi leverer rådgivning, utvikling og forvaltning av IT-systemer til både private og offentlige virksomheter, og gode kundeopplevelser

Slik har Normal digitalisert og effektivisert avtaleprosesser

NORMAL bruker Addo Sign for å digitalisere sine avtaleprosesser, få bedre oversikt over de oversendte dokumentene og overholde GDPR-reguleringen.

Remeo: Besparelser og utslippsreduksjoner gjennom ruteoptimalisering

Ruteplanlegging spiller en viktig rolle for effektiviteten av avfallsinnsamling. Man kan oppnå betydelige kostnadsbesparelser og miljøfordeler gjennom effektiv planlegging. Les hvordan twoday har samarbeidet med Remeo for å optimalisere ruteplanleggingen.

Se hvorfor Sydvatten kaller INSIKT fra twoday for "mulighetenes system"

Les om hvordan SydVattn optimerer økonomisk planlegging for å redusere kapitalkostnader med INSIKT, vår egen planleggings- og prognoseprogramvare.

VandCenter Syd reduserer ammoniakkutslipp i havet med maskinlæring

Les om hvordan VandCenter Syd og twoday har brukt maskinlæring til å hjelper til med å skape et sunnere miljø i hav, fjorder og elver.

Raskere prognoser og forbedret samarbeid

Les om hvordan Almondy fikk raskere prognoser og forbedret samarbeid med integrasjon mellom QlikView og BizView.

Sømløs overgang og økt effektivitet for Sport Holding

Sport Holding sto ovenfor utfordringer knyttet til fragmentert rapportering i ulike datavarehus. De trengte hjelp til å forbedre sin rapporteringsstruktur, og valgte å samarbeide med oss i twoday.

Søkefunksjon og chatbot med AI for Helsedirektoratet

Twoday har med bruk av Azure Cogntive Search og Azure OpenAI utviklet en søkefunksjon og en chatbot som løser denne floken for Helsedirektoratet.

Hvordan Solwr optimaliserte sin digitale tilstedeværelse

Solwr er en ledende leverandør av ERP-programvare, integrasjoner, automatisering og lagerroboter. De leverer Software as a Service (SaaS)-løsningen Trace, samt lagerrobotene Sort og Grab.

Informasjonsdrevet detaljhandel hos Fenix Outdoor

Som en datadrevet forhandler lette Fenix Outdoor etter en bedre løsning for å bygge et mer fleksibelt og fremtidsrettet system. Valget falt på TimeXtender, med twoday som samarbeidspartner.

Kontakt oss