Skip to content

Faglig påfyll og tips fra oss i twoday


Hva vil du lese mer om?

 

Oppdater produktene dine på ett sted med PIM

Og få automatisk oppdatering av din katalog, din nettbutikk, dine produktdatablader og prislistene d...

Data flödar ut från en dator

Slik kan AI forbedre resultatet for virksomheter

Siden ChatGPT ble lansert mot slutten av 2022, har vi sett en stor økning i interesse for AI. Et eks...

Figurer med slips

Hvordan kan AI bli den nye kollegaen i offentlig sektor

Det har lenge vært en diskusjon om AI og dens påvirkning på samfunnet. Vil AI erstatte jobber? Vil m...

Akeneo 2024-lanseringer: AI-innovasjoner og integrasjoner med Salesforce

Akeneo er ledende leverandør av Product Experiences (PX) og Product Information Management (PIM) i. Nå har de lansert nye innovative funksjoner for 2024.

AI i UX: Balanseringen mellom teknologi og menneske

AI har virkelig skutt fart inn i 2024. Hva vil det ha å si for designere? Hvordan kan man balansere teknologi og en menneskelig touch?

Data som drivkraft gir 100% høyere sjanse for å nå målene

Det finnes ingen eksakt statistikk over hvor mange bedrifter i Norge som er datadrevne, men studier viser at norske virksomheter bruker magefølelsen i større grad enn faktiske data. Virksomheter som er datadrevne har dobbelt så høy sannsynlighet for å overgå sine mål, og det er derfor viktig å forst...

Mer data, mer problem? Eller bare nye muligheter?

Digitaliseringen har ført til en eksplosiv økning i mengden data. Hver dag produseres det omtrent 329 millioner terabyte data, noe som tilsvarer over 100 ganger så mye som for bare ti år siden. Dette skaper store muligheter for bedrifter, men også nye utfordringer.

AI Agent hos Christiania Belysning

Slik revolusjonerer AI kundeservice hos Christiania Belysning

Christiania Belysning (CB) har tatt et stort steg inn i fremtiden med lanseringen av sin AI-drevne bot. Den innovative AI-assistenen, utviklet i samarbeid med twoday, markerer et betydelig skritt i å forbedre både kunde- og ansattopplevelser.

Three people smiling and looking at a screen

Øk kvaliteten på nettsiden din med bra innhold

En nettside i dagens digitale landskap er litt som å ha en butikk uten skilt – se på det som et digitalt visittkort. Den kan være veldig bra, men ingen vil finne den hvis det ikke er noe som leder dem dit. I en verden av nettbasert markedsføring er søkemotoroptimalisering (SEO) nøkkelen for å bli sy...

man looking at his phone, and a blond girl in the background

Hvorfor bør din bedrift bruke TikTok? 

Det er viktig for bedrifter å følge med i markedstrender for å være dagsaktuelle. En av de mest populære plattformene for tiden er Tiktok. Ikke bare er TikTok en underholdningsapp for enkeltpersoner, det er også en effektiv markedsføringskanal for bedrifter. Basert på tall hentet fra Ipsos bruker 21...

Microsoft Fabric - alt du behøver å vite

I den stadig skiftende verden av datadrevet beslutningstaking vokser Microsoft Fabric frem som en kraftfull alliert for organisasjoner som søker en robust plattform for dataengineering, analyse og maskinlæring.

To menn står og prater ved et vindu

Modernisering av applikasjoner: Velg riktig tilnærming

Få hjelp til å velge riktig tilnærming når du skal begynne å modernisere virksomhetens applikasjoner. Her får du en oversikt over de fem moderne R-ene – Rehost, Replatform, Rearchitect, Rebuild og Replace.