Faglig påfyll og tips fra oss i twoday


Hva vil du lese mer om?

 

Visma Software jobber mer effektivt med 
spisskompetanse fra twoday

Da en på markedsteamet i Visma Software skulle ut i fødselspermisjon, måtte de finne en erstatning. Valget falt på å leie inn to konsulenter fra twoday i hver sin 50% stilling – én innholdsmarkedsfører og én analytiker.

Teknologi og samfunnsansvar for en bærekraftig fremtid

Som teknologer har vi et stort ansvar for å utvikle løsninger som er bærekraftige og tar hensyn til miljø og samfunn. Det er viktig å ha et helhetlig perspektiv på teknologi og forstå at det også handler om mennesker, sier Kristin Nyberg, administrerende direktør i twoday.

Tre mennesker sitter og prater sammen

Hva er dbt og hvordan komme i gang?

Det er mange verktøy i markedet som kan hjelpe deg å transformere data og gjøre data tilgjengelige for brukere. En av disse er dbt. Dbt står for data build tool og er et open-source verktøy som utelukkende fokuserer på å gjøre prosessen med å transformere data enklere og raskere. I dette innlegget s...

Les om twoday fra en students perspektiv

Min tid som intern hos twoday er nå over. Jeg har vært så heldig å få tilbringe denne våren sammen med en fantastisk gjeng i avdelingen for digital markedsføring. Ved siden av mitt internship, gjennomfører jeg siste semesteret av bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse ved NTNU Ålesund.

Fagprat med seniorrådgiver i twoday

Intervju med Porshad Hafezi: Søkemotorannonsering i Google for bedrifter.

Woman with laptop in an office

Slik kommuniserer du med design

Vi er omringet av en eller annen form for kommunikasjon hele tiden – et budskap som skal formidles, enten digitalt eller på trykk. Reklameplakater på busser, brosjyrer på venterom, skilt før rundkjøringer, hjemmesider eller annonser på nettaviser. I dette blogginnlegget forteller vi mer om hvordan d...

Mann sitter og smiler foran en PC

Er IT-landskapet ditt klar for endring?

Mange IT-landskap i dagens virksomheter er bygget rundt store skreddersydde systemer og en monolittisk arkitektur. Vi snakker om løsninger som en gang passet perfekt til virksomhetens behov, men som i dag er både vanskelig og tidkrevende å vedlikeholde.

Kundereise: Fra besøkende til lojal kunde

I denne artikkelen skal vi snakke om kundereise. Der en kjøpsreise stopper når et kjøp er gjennomført, fortsetter en kundereise så lenge produktet eller tjenesten fortsatt er i bruk. For å skape en god kundereise, er det viktig å forstå kundene dine og deres behov, og tilpasse kommunikasjonen din de...

Google Ads på 1-2-3-4!

Lurer du på hvordan din nettside kan bli synlig i Googles søkeresultater? Du har kanskje sett en konkurrents produkter øverst i shopping-karusellen? Hvordan får de produktene sine inn der? Det er Google Ads. La oss forklare dét, og hvilke andre muligheter du har, nærmere!

Dame som går opp en trapp

Alle får en funksjonsnedsettelse i løpet av livet

Mange tenker at universell utforming ikke er så relevant for seg og sin virksomhet, for det er vel ikke så mange som har funksjonsnedsettelser? Faktum er at alle vil få en funksjonsnedsettelse i løpet av livet. I denne posten vil du lære mer om universell utforming og hvorfor det er så viktig.

3 smarte tips for redigering i Craft CMS

Craft CMS er, kort fortalt, en meget fleksibel og brukervennlig publiseringsløsning, som gjør innholdsredigering enkelt, enten du jobber med tekst, bilder eller video. Med mange muligheter for redigering, kan det kanskje føles litt overveldende i starten, men med litt øving og prøving, får du garant...

Sikker dataplattform: To tiltak som sikrer databasen din 

I del 1 av denne bloggserien tar vi for oss hvordan Azure SQL server kan settes opp på en trygg måte. Det er enkelt å sette opp en dataplattform i Azure, men det er ikke like enkelt å sette den opp trygt og sikkert. Vi forutsetter her et oppsett av en Azure Dataplattform som bruker Azure Data Factor...

Våre mest populære poster

10 enkle råd for å utvikle KPI’er som fungerer

Mange opplever å bruke mye tid på å utvikle strategier som aldri blir satt ut i livet. I dette innlegget får du 10 enkle råd for å utvikle KPIér som fungerer.

4 tips til å holde en god presentasjon

Forskning viser at kommunikasjon er mye mer enn ord. Her er 4 tips til hvordan å bedre nå frem til publikum med presentasjonene dine.

5 tips til bedre bruk av Excel

Excel er et av de mest brukte verktøyene på norske arbeidsplasser, og bruksområdene er mange. Her er noen enkle tips til hvordan du kan få mer ut av Excel!