Skip to content

Datastrategi

Å navigere i en verden full av data er ingen enkel oppgave, men det er der vi kommer inn. Vi veileder og driver virksomheter mot en datadrevet fremtid gjennom våre spesialiserte datastrategitjenester. 


Vi tror ikke på en one-size-fits-all løsning. I stedet skreddersyr vi våre tjenester nøye for å passe dine behov. Enten du er i de tidlige stadiene av å utforme en datastrategi, trenger å vurdere den riktige teknologien eller må håndtere endringsutfordringer. Vi kan vi hjelpe. Vår tilnærming sikrer at vi utvikler en strategi som utnytter data og analyse til å nå dine forretningsmål. 

Mann sitter foran en PC og smiler

Hvorfor bør vi ha en datastrategi?

En god datastrategi er viktig fordi mange selskaper i dag samler inn enorme mengder data uten å ha en god plan for hvordan man skal bruke dette datagrunnlaget. Å utnytte dette potensialet vil utgjøre en enorm forskjell og gi bedre forståelse for virksomheten.

Med andre ord handler det ikke om å samle mest mulig data, men hvordan man skal benytte disse dataene til å nå deres forretningsmål. Hva ønsker dere å oppnå og hvordan kan data hjelpe dere å komme dit?

Vi hjelper deg å kartlegge hvilket datagrunnlag dere har i dag, bør ha fremover, sørger for datakvalitet og kartlegger hvordan vi kan benytte dette til å skape innsikt og et kvalitetsikkert beslutningsgrunnlag. 

To kollegaer står og prater sammen

Datadreven virksomhet

Det som gjør at vi skiller oss ut er ikke bare hva vi gjør, men hvordan vi gjør det. Vi gir støtten og veiledningen som trengs for å holde virksomheten din ikke bare flytende, men også vellykket i det dynamiske og konkurranseutsatte markedet. Vi fokuserer på å gjøre virksomheten din dataklar og tilpasningsdyktig, for å sikre at du er posisjonert til å utnytte dataens fulle potensial.

Start reisen med oss. Oppdag hvordan vi sammen kan forme en datastrategi som ikke bare er en hake på oppgavelisten din, men en strategisk ressurs som er i tråd med forretningsmålene dine.

Kort sagt – la oss endre måten du jobber med data på!

Data-strategy-1-1-B

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vi i twoday vet hvor viktig det er å utnytte kraften til data og artificial intelligence (AI) for å drive virksomheter fremover. Våre tjenester innen data og analyse er designet for å hjelpe selskaper å ta informerte beslutninger basert på data. 

twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995