Skip to content

ERP

Vi leverer ERP-løsninger (Enterprise Resource Planning) som effektiviserer og forbedrer deres operasjoner. Med et ERP-system kan du optimalisere prosesser, håndtere ressurser og forbedre beslutningsprosessen på tvers av ulike avdelinger. 

Er du klar for å forbedre deres prosesser med ERP? Ta kontakt med oss i dag for å utforske våre løsninger og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å tilpasse teknologien til dine mål.

Bilde av tre personer som står og snakker med hverandre

Dynamics 365 Business Central hjelper med å effektivisere og optimalisere prosessene dine innen områder som finans, innkjøp, lager og produksjon. Business Central integreres med andre Microsoft-skytjenester, som Office 365, Power Automate og Power BI, og kan tilpasses for å møte dine spesifikke behov. 

Som en av de største Microsoft-partnerne i Norden, er vår hovedoppgave er å veilede deg til den beste ERP-løsningen for din bedrift. Vi tilbyr den nødvendige støtten og veiledningen for å holde din virksomhet smidig, effektiv og godt rustet til å takle utfordringer og muligheter i dagens marked.

Tre mennesker sitter ved et bord og smiler

Case: Brukervennlig ERP-system som sikrer transparente prosesser og GDPR-sikker lagring

Væksthuset er en sosial bedrift som organiserer aktiveringsprogrammer og ulike initiativer i kommuner over hele landet. Med flere borgerprogrammer som kjører samtidig, krever det uunngåelig transparente arbeidsprosesser og fremfor alt GDPR-sikker lagring av data. Dette krever et nytt ERP-system som kan tilpasses behovene til Væksthuset.

Dynamics 365 Business Central 

Dynamics 365 Business Central er en omfattende skybasert løsning for business management fra Microsoft. Den samler essensielle prosesser, inkludert finans, salg, forsyningskjede og kundeservice, inn i én integrert plattform. Designet for små og mellomstore bedrifter, gir Business Central sanntidsinnsikt, fremmer samarbeid og gjør det mulig for bedrifter å tilpasse seg og vokse i et stadig skiftende marked.

Dynamics 365 logo

Utforsk relaterte tjenester

Business Applications

Ønsker du å ta driften din ett steg videre? Samarbeid med oss for å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnader, men også øker effektiviteten. Med våre løsninger for salg, markedsføring, kundeservice og mer, hjelper vi deg til å nå dine forretningsmål.

Tre mennesker står ute og prater
twoday

Vil du ta en prat med oss? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.