Skip to content

Graduate programmet Nytt Krutt

I twoday kan du starte karrieren som fast ansatt sammen med en håndplukket gjeng. Målet er å få deg raskt ut på prosjekt – parallelt med spennede kurs, fagkvelder, reiser og mye sosialt. Gjennom vårt skreddersydde opplæringsprogram og veiledning av våre erfarne konsulenter, leverer våre traineer raskt på toppnivå og skaper konkrete resultater for kunder.

Se dine muligheter her

Nytt brand, lang erfaring i bransjen

I oktober 2022 gikk vi ut i markedet i ny drakt – som twoday. Med oss har vi mange år med erfaring. I over 20 år har nyansatte hos oss fått en lærerik, trygg og spennende overgang inn i arbeidslivet gjennom graduate programmet Nytt Krutt.

En spennende start på arbeidslivet

Det er viktig for oss at alle ansatte føler seg sett og hørt. Før oppstart har vi flere arenaer der du kan møte de andre som skal starte sammen med deg. Du får også tildelt en buddy som følger deg opp.  

Nytt Krutt-perioden kickstartes med kurs og opplæring innen relevante teknologier. I løpet av det første året får du også reise på tur til flere av våre kontorer for å møte alle twodays graduates, og få spennende faglig påfyll. I fjor gikk turene til Stockholm, Oslo og København.

Nytt Krutt_3

Gjør en forskjell i sentrale norske virksomheter

Som konsulent får du et unikt innblikk i ulike bransjer og lærer mange forskjellige teknologier. Du har muligheten til å påvirke egen hverdag, og får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Vår ambisjon er å skape stolte øyeblikk, så hos oss vil du møte engasjerte kolleger som alltid tar ansvar og strekker seg litt lenger for å levere over forventning.

Det er motiverende å være med å utvikle nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. twoday leverer virksomhetskritiske IT-løsninger, og kan tilby tjenester innen softwareutvikling, kundeopplevelse, nettbutikk og skreddersydde løsninger for både privat og offentlig sektor. I tillegg er vi ansvarlige for noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI).

twoday handler om mennesker

Vi er opptatte av å skape et godt samhold mellom våre nyansatte. Du vil også raskt bli godt kjent med erfarne kollegaer gjennom et bredt utvalg av sosiale og faglige aktiviteter. 

Å være markedsledende på engasjement og å ha en kultur hvor du blir sett, hørt og satset på, ligger i ryggmargen til twoday. Det er ikke uten grunn at “hjerte” er en av våre verdier. Hos oss bygger vi hverandre opp og heier på hverandre. Lagånd står sterkt hos oss, og vi jobber derfor i team hvor du alltid har en god kollega å ta en kaffekopp med eller spørre om råd.

Vi er en aktiv gjeng som ønsker å være mye sammen. Derfor har vi over 20 aktivitetsgrupper du kan melde deg inn i. Du kan for eksempel bryne deg på fallskjermhopping, kajakkurs, skiturer og sykkelritt, eller du kan ha spillkvelder, lage god musikk eller dra på en kul konsert med gode kollegaer. Utover dette arrangerer vi uformelle middager, kick off’s, julebord, fjellturer, sommerfester, rebusløp og mye, mye mer.

Nytt Krutt_1

Fokus på fag

Vår brede portefølje krever et mangfold av kompetanse. Derfor er menneskene og deres kompetanse kjernen i vår virksomhet – noe vi tar på ramme alvor!

For at vi i twoday skal være blant de beste på det vi driver med er faglig utvikling noe vi jobber for hver dag. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg slik du ønsker, gjennom blant annet individuelle kompetanse- og utviklingsløp, og tilrettelegging for konferanse, kurs og sertifiseringer. Våre ansatte er også veldig engasjerte i å arrangere fagkvelder, hvor vi diskuterer alt fra temaer om utvikling, analyse og UX til testmetodikk og prosjektledelse.

Et nordisk konsulenthus

Vi i twoday er én gjeng som holder til i mange ulike byer. I Norge har vi kontor i blant annet Oslo, Trondheim, Ørstad og Ålesund. Vi holder også til i Danmark, Sverige, Finland og Lithauen. Vi samarbeider på tvers av by og landegrenser. Det er lett å jobbe fra alle våre kontorer, slik at du enkelt kan gjøre om helgeturen til et lenger opphold.

Ledige stillinger

Mann sitter bak to PC-skjermer og smiler

IT-konsulent i Oslo

Brenner du for teknologi og utvikling, og vil være med å bygge morgendagens IT-løsninger?

Søknadsfrist for oppstart i 2024 er utløpt.

personer rundt et bord som prater

IT-konsulent i Trondheim

Brenner du for teknologi og utvikling, og vil være med å bygge morgendagens IT-løsninger?

Søknadsfrist for oppstart i 2024 er utløpt.

To damer og en mann står og holder i en ipad og smiler

Analytics-konsulent i Oslo

Ønsker du en hverdag med mye ansvar der du hjelper bedrifter å ta bedre beslutninger ved hjelp av data og analyse?

Søknadsfristen for oppstart i 2024 er utløpt.

Bli bedre kjent med oss

Instagram – @twodayNorway

Blogg – twoday.no/blogg