Skip to content

Digital signatur og autentisering

Vi tilbyr digitale signatur- og autentiseringsløsninger som hjelper bedrifter med å signere og administrere viktige dokumenter på en sikker og effektiv måte.  

Våre løsninger bruker avanserte krypteringsteknologier og digitale sertifikater for å sikre autentisitet og integriteten til signerte dokumenter, samtidig som de tilbyr en brukervennlig og praktisk signaturopplevelse. 

Tre mennesker står og ser ned på en iPad

Samle signaturer –  enkelt og digitalt!

Våre tjenester inkluderer skreddersydde e-signatur løsninger og avanserte autentiseringsmetoder, tilpasset deg og virksomhetens behov. 

Digitale signatur- og autentiseringsløsninger forbedrer sikkerheten, reduserer avhengigheten av tradisjonelle papirbaserte metoder, og legger til rette for sømløs, samarbeid. Ved å ta i bruk disse løsningene kan bedrifter sikre samsvar, redusere risiko, og effektivisere driften, noe som bidrar til overordnet suksess og konkurransefortrinn.

Hos twoday tilbyr vi et bredt spekter av digitale signatur- og autentiseringsløsninger som du kan tilpasse til dine forretningsprosesser. Vi veileder deg gjennom integrasjonen av sikre e-signaturer og robuste autentiseringsmetoder, optimaliserer arbeidsflytene dine for effektivitet og samsvar. Ved å dra nytte av våre løsninger og ekspertise kan organisasjonen din forbedre sikkerheten, redusere manuelle prosesser, og øke den generelle verdien av virksomheten din i det digitale landskapet.

En mann med rutete frakk ser ned på en iPad

Våre digitale signaturløsninger

Case: Slik har Normal digitalisert og effektivisert avtaleprosesser

NORMAL bruker Addo Sign for å digitalisere sine avtaleprosesser, få bedre oversikt over de oversendte dokumentene og overholde GDPR-reguleringen.
Bilde av inngangspartiet til butikken Normal

Utforsk relaterte tjenester

Business Applications

Ønsker du å ta driften din ett steg videre? Samarbeid med oss for å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnader, men også øker effektiviteten. Med våre løsninger for salg, markedsføring, kundeservice og mer, hjelper vi deg til å nå dine forretningsmål.

Tre mennesker står ute og prater sammen
twoday

Kontakt oss