Skip to content

Software Engineering

I twoday driver vi digital transformasjon for våre kunder gjennom skreddersydd software-utvikling. Vi bruker den nyeste teknologien for å utvikle skalerbare løsninger av høy kvalitet, etter beste praksis i bransjen.

Digitale løsninger skreddersydd for deg

Utvikling av tilpassede digitale løsninger er i kjernen av twoday. Vi samarbeider tett med kundene våre for å lage løsninger som oppfyller dine unike behov, og hjelpe deg med økt verdiskaping gjennom automatisering og forenkling av komplekse prosesser. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir cutting edge og støtter stadig nye krav.

I tillegg til våre kjerneområder, tilbyr vi omfattende rådgivningstjenester for at du skal ta informerte teknologibeslutninger. Våre eksperter evaluerer din nåværende infrastruktur og prosesser, og gir strategiske anbefalinger for å optimalisere ytelsen og forbedre effektiviteten.

Hvis du leter etter pålitelige og skreddersydde digitale løsninger som øker verdien til virksomheten din, ta kontakt med oss. Vi er klare til å jobbe tett med deg for å levere førsteklasses løsninger som møter dine behov og hjelper deg med å nå dine mål. La oss sammen ta virksomheten din til neste nivå.

En dame sitter foran skjermer med kodelinjer

Vi leverer morgendagens 
teknologi til sterke merkevarer

Helsedirektoratet logo sort
Landbruksdirektoratet
ekornes logo
sas logo sort
NAV logo
optimar logo sort
patogen logo sort
Ulstein verft logo sort
62-logo-400px
sbm-logo-400px
slettvoll-logo-400px
NTNU-logo-400px

Utforsk relaterte tjenester

Andre ekspertiseområder inkluderer:

Business Applications

Ønsker du å ta driften din ett steg videre? Samarbeid med oss for å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnader, men også øker effektiviteten. Med våre løsninger for salg, markedsføring, kundeservice og mer, hjelper vi deg til å nå dine forretningsmål.

Business-Applications

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1

Digital experiences

Vi er opptatt av å gjøre ideer om til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det dreier seg om å styrke merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller utvikle moderne arbeidspraksiser, så kan vi hjelpe deg.

Digital Experiences

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt.

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911