Skip to content

Produksjon

Globalisering og usikkerhet skaper mer komplekse forsyningskjeder og tøffere konkurranse. Det er viktigere enn noen gang å sikre effektiv produksjon med minimalt utslipp samtidig som man overholder nye lover og regler.

Sammen med ledende digitale løsninger er vi i twoday klare for å hjelpe deg å møte et marked i stadig endring.

Produksjon
Manufacturing-1-1-B

Slik kan vi hjelpe deg

Flere av de ledende og mest innovative produksjons- og industriselskapene i Norden har gått sammen med oss for å være et skritt foran og rustet for fremtiden. 

Skap sterk digital tilstedeværelse

Å være synlig digitalt er enormt viktig i et krevende og stadig mer digitalt samfunn. Samarbeidet mellom VPG - Vertical Playground og twoday har vist seg å være nøkkelen til suksess for Oppdals fremtredende sportsutstyrsbedrift. I dag kommer en stor del av VPGs omsetning via Google og de melder at de ikke klarer seg uten. 

twoday har vært rådgiver for GS Bildeler.  De opplevde økte inntekter i nettbutikken med hele 38% sammenlignet med året før, fikk økt markedsandel og økt trafikk til nettsiden. 

Som mange andre ser Solwr verdien av en tydelig og konsekvent digital tilstedeværelse. Twoday har bistått til å utvikle en strategisk tilnærming til SEO og Google-annonsering. Etablering og videreutvikling av nettsiden har vært et viktig element. 

Øk driftseffektiviteten og reduser avfall 

Det spiller ingen rolle hvor mange sensorer du har hvis du ikke kan utnytte dataene til å forbedre effektiviteten eller kvaliteten på prosessene dine. Jets håndterer nå sine totale CO2-utslipp med vår Power BI-løsning som strukturerer data på tvers av flere systemer. 

Optimar Commander, en Azure-basert plattform vi bygde for en global leder innen automatisert håndtering av fiskeutstyr, gjør det mulig for brukere å samle inn, overvåke og analysere data fra IoT-sensorer på produksjonsutstyr i fabrikker og fartøy. 

Den moderne datavarehusløsningen vi har bygget for Valmet Automotive gjør det mulig for dem å maksimere produksjonskapasiteten ved bilfabrikken sin.

valmet-people-hero (3)
tommerup-heilskov

Få mest mulig ut av dine business applications

Du trenger ikke bare riktig bedriftsløsning, men også en partner som forstår hvordan du kan maksimere ditt forretningspotensial. Da twoday startet opp prosjektet hos Tranter skulle de skifte forretningssystem fra Mapics til IFS. Ved å bruke TimeXtender kunne Tranter enkelt migrere data fra det gamle ERP-systemet til det nye.

Ta kontakt for å lære mer om de andre bransjeløsningene vi tilbyr, fra low-code til tjenesteapplikasjoner.

 

Noen av våre prosjekter innen produksjon og industri

Utforsk vårt brede utvalg av tjenester

twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

La twoday være din partner i å optimalisere effektivitet og kostnader, samt hjelpe deg å få et konkurransefortrinn gjennom vår datadrevne tilnærming og innovative løsninger.

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday