Skip to content

Sikkerhet

Beskytt de digitale eiendelene dine med sikkerhetstjenester fra twoday, inkludert risikovurdering, penetrasjonstesting og håndtering av hendelser. Vi skreddersyr løsninger til dine spesifikke behov, og sikrer solid beskyttelse mot stadig mer avanserte sikkerhetstrusler.

Sikkerhet illustasjon

Oppdage og beskytte mot trusler 
Vi bruker avanserte metoder for trusseloppdagelse, med fokus på å forstå bruker- og systemoppførsel. Vår tilnærming sikrer effektiv respons gjennom brukeropplæring og strategisk teknologibruk. 

Identitets- og tilgangsstyring
Få grundig kontroll over identiteter og administrasjonstilgang med vår Identity Management-løsning. Vi hjelper deg med å finne riktig nivå av sikkerhetstiltak, og styrker virksomheten din mot uautorisert tilgang. 

Skysikkerhet
Du kan sikre sikkerhet i skyen med twodays Cloud Security-tjeneste. Vi har eksperter innenfor både AWS og Microsoft, som følger beste praksis og grundig planlegging for din sikkerhet i skyen.

Endepunkt-identifikasjon
Få et klart bilde av alle enheter i infrastrukturen din med vår tjeneste for endepunkt- identifikasjon. Våre metoder gir kontinuerlig overvåking, dokumentasjon og tilpasning for en sikker og informert infrastruktur. 

Overvåkning av sikkerheten
Vår Security Operations-tjeneste fokuserer på mennesker og prosesser, ved konstant oppfølging og justering. Vi hjelper deg med å stille kritiske sikkerhetsspørsmål, vurdere tilgjengelige ressurser og sikre en helhetlig tilnærming til sikkerhet på alle nivåer i virksomheten. 

Compliance
Med twodays Compliance-tjeneste kan du identifisere gjeldende standarder og regelverk, og minske gapet mellom IT og forretning. Våre beviste metoder inkluderer kartlegging, visualisering, analyse, design, rapportering og dokumentasjon for vanntett samsvar. 

Mann jobber foran PC-skjerm
Mann og dame sitter foran hver sin PC og smiler
Kundecase:

Sikkerhet og personvern hos Helsedirektoratet

Helsedirektoratet utvikler og forvalter flere løsninger på forskjellige plattformer, og hadde behov for en strukturert og målbar metodikk for å ivareta sikkerhet og personvern i utviklingsløpet. Les hvordan twoday bidro til sikkerhet og personvern hos Helsedirektoratet.

Sparringsavtale med twoday

Sikkerhet angår alle ansatte i selskapet. Det er et stort ansvar å sikre at alle medarbeiderne kjenner selskapets sikkerhetsstrategi og rutiner. Det er ikke forventet at en leder eller en ledergruppe har kontinuerlig oppdatert spisskompetanse innen sikkerhet. Derfor tilbyr vi en avtale der våre sikkerhetsrådgivere kan være sparringspartner for deg som leder.

En mann og en dame ser på en PC-skjerm

Mer om sikkerhet

Vi sørger for at sikkerheten alltid står i fokus hos våre kunder

Utforsk relaterte tjenester

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A

Kontakt oss for en uforpliktende prat om IT-sikkerhet

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911