Skip to content

Corporate performance management 

Vi i twoday tror på kraften data har til å drive suksess, og vi jobber ikke bare for å lære av fortiden, men også for å se fremover for å støtte fremtidige strategier. Med vår kompetanse adresserer vi felles utfordringer som både virksomheter og økonomiavdelinger står overfor. For alt fra forsinket tilgang til kritisk informasjon, til behovet for økt åpenhet, vi er her for å tilby løsninger.

Vi tilbyr løsninger for blant annet planlegging, budsjettering og prognoser, og sikrer at bedrifter kan implementere sine strategiske planer effektivt. Vi fokuserer på datakvalitet, sammenheng på tvers av avdelinger og simuleringsevne, slik at de siste oppdateringene alltid gjenspeiles. I tillegg tilbyr vi løsninger for juridisk konsolidering, lønnsomhetsmodellering, risikokontroll, rapportering og KPI-styring.

CPM-1-1-A

Ta performance management til et nytt nivå

Vi vet at for mange økonomiavdelinger kan den store avhengigheten av regneark føre til ineffektivitet og feil. Det er derfor vår tilnærming til resultatstyring er rettet mot å frigjøre tid til verdiøkende oppgaver som forretningspartnere. Ved å gå bort fra siloarbeid og inkonsekvente regnearkmodeller, forbedrer vi informasjonskvaliteten og nøyaktigheten, som til slutt er til fordel for brukerne våre.

twoday kan hjelpe økonomiavdelingen å bli en verdiskapende forretningspartner for resten av organisasjonen. Hvis du er klar til å ta resultatstyringen din til neste nivå, la oss koble sammen og diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å overvinne utfordringer og nå forretningsmålene dine.

Tre kollegaer som diskuterer performance management

Løsninger for Corporate performance management

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1

Budsjettering og planlegging

Budsjettering og prognoser kan være ressurskrevende oppgaver med komplekse gjensidige avhengigheter. Vi tilbyr løsninger som hjelper deg med å optimalisere dine økonomiske planleggings- og prognoseprosesser. Løsningene våre er utviklet for å gi innsikt i sanntid, i viktige økonomiske beregninger, slik at bedrifter kan ta datadrevne beslutninger og ligge i forkant av konkurrentene.

Budgetting+planning-4-3-A
twoday

Kontakt oss

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995

Snakk med oss om Corporate performance management!