Skip to content

IoT (Internet of things) 

Fysiske objekter som samler inn og behandler data omgir oss på alle kanter. Med IoT blir hverdagslige objekter smartere, og hjelper bedriften din med å kjøre jevnere, spare kostnader og finne nye vekstmuligheter. Bruken av IoT har blitt en integrert del av mange arbeidsprosesser og brukt riktig kan de gi innsikt og kunnskap.

Våre eksperter kan bistå deg med å bruke IoT til å optimalisere produkter og plattformer. Vi skaper skreddersydde IoT-løsninger som dekker alt fra maskinvaredesign til skybasert datalagring og analyse.

Mann med VR briller

Hvordan kan vi hjelpe?

Se for deg hvor kult det hadde vært å dra nytte av enheter som samler inn og behandler data, som smidig integreres i arbeidsprosessene dine. Å vite hvordan man best omgjør dataene generert av IoT til informasjon, hvordan man tar beslutninger basert på det, og ikke minst hvordan man kombinerer det med andre datakilder, er et eget felt - der twoday har omfattende erfaring. Dette inkluderer selvfølgelig AI og maskinlæring.

Vi i twoday har de siste årene jobbet med mange større IoT-prosjekter. Basert på den erfaringen har vi utviklet et rammeverk for å komme raskt i gang, og som kombinerer data fra ulike kilder, behandler disse og bruker dem for å skape verdi for kunden. Denne innsikten kan presenteres gjennom løsninger som Portal eller Min side, som støttes av pålitelige tjenester fra Microsoft Azure.

Vi har erfaring til å hjelpe deg med å koble sammen produksjon, enheter og virksomheten for å oppnå innsikt som gir deg økt produktivitet og effektivitet. 

To damer og en mann står og holder i en ipad og smiler

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vi i twoday vet hvor viktig det er å utnytte kraften til data og artificial intelligence (AI) for å drive virksomheter fremover. Våre tjenester innen data og analyse er designet for å hjelpe selskaper å ta informerte beslutninger basert på data. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om IoT

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911