Skip to content

Få øyeblikkelig tilkobling med moderne intranett

Effektiv intern kommunikasjon er ryggraden i enhver vellykket virksomhet. Et moderne intranett spiller en avgjørende rolle ved å tilby et sentralisert knutepunkt der ansatte kan få tilgang til viktig informasjon, samarbeide om prosjekter og holde kontakten med kolleger. Det fremmer åpenhet, øker ansattes engasjement og strømlinjeformer arbeidsflytprosesser.

Hvorfor twoday?

Vi i twoday er spesialiserer på å skape skreddersydde intranettløsninger som er i tråd med dine mål. Våre eksperter samarbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke kommunikasjonsbehov, og sørger for at intranettet ikke bare er et verktøy, men en katalysator for forbedret samarbeid. Fra utvikling til implementering guider vi deg gjennom prosessen, og sikrer en sømløs og effektiv intranettløsning som transformerer din interne kommunikasjonslandskap. Gi organisasjonen din kraften av et moderne intranett, utformet for innovasjon og effektivitet av twoday.

Intranett

Skandinavisk intranett basert på Microsoft 365, SharePoint

Hertz var svært forsinket med å få satt opp en intranett-løsning. Helt til twoday kom på banen. "Plutselig ble det håndgripelig og konkret, og det nye intranettet var klart på under 6 måneder", sier kunden. 

Hertz kontor

Digital experience

Vi jobber for å gjøre ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å styrke merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller lage moderne arbeidsplasser, kan vi hjelpe.

 

twoday

Kontakt oss

Vil du prate med om intranett? Send inn et skjema, så hører du fra oss!

Mona Eng

Head of Digital Growth
mona.eng@twoday.com 
90670655