Skip to content

Digital Experience

twoday gjør vi ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å foredle merkevarer, designe brukervennlige nettsider, datadreven markedsføring eller sette opp sømløse e-handelsløsninger.

twoday

Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter med å realisere sitt fulle digitale potensiale

Enten det dreier seg om å utvikle en strategi som virkelig skiller seg ut, designe en nettside som tiltrekker og engasjerer besøkende, eller å sette opp en sømløs e-handelsplattform for å maksimere salget ditt, så er våre tjenester skreddersydd for å møte dine unike behov.

Fra start til slutt, fra strategi til implementering, kan du stole på våre team. 

Dette kan vi hjelpe deg med

Lei en markedsfører, markedssjef eller hel avdeling

Ny teknologi, regelverk og bruksmønstre gjør at markedsføring er et fag i stadig endring. Dagens landskap krever bredere spisskompetanse enn tidligere, og de fleste avdelinger har vanskeligheter med å finne ressursene de trenger. 

Vi i twoday gir deg muligheten til å leie inn den kompetansen du mangler i ditt team. Vi har spisskompetanse innenfor de fleste fagfelt på digital markedsføring og strategi, og kan leies både på kort eller lang sikt. 

Våre kunder

Noen av selskapene vi har skapt resultater for

slv_logo_black
vpg-nettside-logo2x
sbm-nettside-logo2x
62 nord
R
aak safe ty

 

Ta en titt på referansene våre

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Business Applications

Vil du ta prosessene dine til neste nivå? Et samarbeid med oss ​​betyr å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnadene, men også øker effektiviteten. Vi har løsninger for blant annet salg, markedsføring, kundeservice og informasjonshåndtering.

Business-Applications-16-9

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359