Skip to content

Digital Experience

twoday gjør vi ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å foredle merkevarer, designe brukervennlige nettsider, datadreven markedsføring eller sette opp sømløse e-handelsløsninger.

Få hjelp til å oppnå ditt fulle digitale potensiale

Enten det dreier seg om å utvikle en strategi som virkelig skiller seg ut, designe en nettside som tiltrekker og engasjerer besøkende, eller å sette opp en sømløs e-handelsplattform for å maksimere salget ditt, så er våre tjenester skreddersydd for å møte dine unike behov.

Fra start til slutt, fra strategi til implementering, kan du stole på våre team. 

Nærbilde av en kvinne med grønn genser som smiler

Dette kan vi hjelpe deg med

Marketing for hire

Lei en markedsressurs

Marketing for hire er vår fleksible og effektive løsning for deg som trenger å styrke kompetansen internt i bedriften, samtidig som du har behov for å leie en faglig ressurs over tid. 

Tre mennesker står i en klynge og ser ned på en ipad

Våre kunder

Noen av selskapene vi har skapt resultater for

Les mer om hva vi har gjort får våre kunder

Andre tjenester fra twoday

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Business Applications

Vil du ta prosessene dine til neste nivå? Et samarbeid med oss ​​betyr å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnadene, men også øker effektiviteten. Vi har løsninger for blant annet salg, markedsføring, kundeservice og informasjonshåndtering.

Business-Applications-16-9

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359