Skip to content

GlobalConnect

Marketing for hire fra twoday ble løsningen for GlobalConnect

Fiberleverandøren GlobalConnect opplevde en periode å stå uten markedsavdeling. For at ikke markedsarbeidet skulle stoppe helt opp, tok de kontakt med twoday for å leie kompetansen de trengte.

Med en grafisk designer, en innholdsprodusent, en webredaktør og en prosjektleder, tok twoday over ansvaret for markedsarbeidet mens GlobalConnect ventet på at de nyansatte skulle starte.

GlobalConnect, fiberleverandør

"Da jeg kom ny inn i bedriften, var det veldig godt for meg å ha twoday der, de fungerte som en bro mellom meg og de som hadde sluttet tidligere."

- Kristian Brandsberg, Digital marketing specialist i GlobalConnect.

En trygghet å ha en samarbeidspartner som twoday

Kristian Brandsberg, digital marketing specialist i GlobalConnect, beskriver hvor viktig det var for ham å ha twoday der da han startet. GlobalConnect er et stort selskap, og det var mye å sette seg inn i på kort tid. – Det ga meg en trygghet at de kjente merkevaren vår, og de var en god sparringspartner å ha, forteller han.

For Brandsberg ble teamet fra twoday som en utvidet markedsavdeling, der de involverte kom med gode faglige råd og hadde eierskap til merkevaren. – Når du jobber med en ekstern partner, skal det så klart være topp kvalitet faglig sett, men de skal også kunne gi oss input og utfordringer, sier han.

Kristian Brandsberg, Digital Marketing specialist i GlobalConnect

Raskere effekt enn det ledelsen forventet

Alle som har startet i en ny stilling, vet at det tar tid å komme seg godt inn i både selskapet og arbeidsoppgavene. Ledelsen i GlobalConnect forventet at det skulle ta mer tid før den nye markedsavdelingen var oppe i speed, men det Kristian fikk gjort sammen med twoday før resten av markedsteamet i GlobalConnect var på plass, var mer enn det de hadde sett for seg da avtalen ble inngått.

– Vi fikk satt i gang mange prosesser, som Christian Kamhaug og resten av teamet kunne hektet seg på da de startet, forteller Kristian Brandsberg.

Kamhaug og Brandsberg er glade for at de valgte å leie inn kompetanse da de manglet ressurser selv. – Marketing for hire er fint å leie inn på prosjekt for å løse akutte situasjoner, men det er også fint å ha noen timer i uka på fast basis, fordi du har et team som kjenner deg godt, avslutter Kamhaug.

Lei en markedsressurs

Marketing for Hire er vår fleksible og effektive løsning for deg som trenger å styrke kompetansen internt i bedriften, samtidig som du har behov for å leie en faglig ressurs over tid. 

people in couch -Fullbredde

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?