Skip to content
twoday

Softwareutvikling

Vi utvikler løsninger for fremtiden, skreddersydd for å møte dine forretningsbehov. Softwareutvikling er vår spisskompetanse, og våre teknologer har lang erfaring med å omsette komplekse behov til enkle og brukervennlige løsninger. 

En mann og en dame står sammen og ser på en PC

Standardsystemer stemmer ikke alltid overens med dine behov

Vi samarbeider med deg for å gjøre ideene dine om til effektive løsninger som nøyaktig matcher dine forretningsbehov. Vi hjelper deg med å utvikle både interne forretningsapplikasjoner og kundeorienterte selvbetjeningsløsninger.

Å gjennomføre prosjekter krever ekspertise innen flere felt og kan være utfordrende med interne ressurser. Vi i twoday tilbyr deg et dedikert team av eksperter på tvers av fagområder for å effektivt realisere prosjektene dine. Ved å benytte én ekspert eller et helt team, enten det er en prosjektleder, fullstack-utvikler, UX-designer eller løsningsarkitekt, kan du velge den ekspertisen du trenger fra våre dyktige konsulenter og ha fleksibilitet til å endre teamet etter hvert som behovene endrer seg. 

Mann sitter foran en PC og smiler

Våre tjenester innenfor softwareutvikling

Skreddersydde totalleveranser

System- og applikasjonsutvikling

Rådgivning

Interaksjonsdesign

E-commerce og nettsider

Tjeneste- og dataplattformer

Data engineering og data science

Sikkerhetssjekk og sårbarehetsanalyser

Utviklingsteam som en tjeneste

Å gjennomføre prosjekter som krever spisskompetanse innenfor flere felt kan være utfordrende med begrensede ressurser internt. Vi i twoday gir deg et dedikert team av eksperter på tvers av fagdisipliner for å kunne realisere dine prosjekter på en effektiv måte.

Ved å leie inn en ressurs eller et team, om det er prosjektleder, full-stack utvikler, UX-designer eller løsningsarkitekt, vil du kunne velge det du trenger av kompetanse blant våre erfarne konsulenter og få mulighet til å endre teamet underveis dersom behovet endrer seg. 

Våre eksperter har en bred variasjon av kompetanse, kombinert med en stor nysgjerrighet og stolthet for faget sitt. 

Mann sitter på stol og smiler til kameraet

Utforsk relaterte tjenester

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med softwareutvikling? Ta kontakt.

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911