Skip to content

Digital transformasjon

Våre konsulenter dekker behovet for ekspertise og samarbeid i digitaliseringen. Vi hjelper deg med å navigere i den digitale utviklingen og fremme innovasjon i et raskt skiftende landskap. Enten det er i privat eller offentlig sektor, tilbyr vi kunnskapen og samarbeidet som trengs for effektiv digital transformasjon.

En mann sitter på kontorplassen sin og ser på PC-skjermen med en kollega sittende ved siden av på pulten

Digitale styrker og svakheter

Med engasjerte kolleger, smidige team og tilpasningsevne, lager vi digitale løsninger skreddersydd for deg. Vi hjelper deg med å frigjøre ressurser og guider deg gjennom den digitale transformasjonen.

Hvis prosessene dine ikke støttes tilstrekkelig med standard programvare, er vi her for å digitalisere dem og sikre effektivitet og innovasjon. Vår samarbeidsmetode er smidig og inkluderer DevOps for sammenhengende utvikling og drift. Vi tilpasser vi team med dine ansatte og våre spesialister for å sikre suksess på din digitaliseringsreise.

Kjenner du virksomhetens digitale styrker og svakheter? Vi tilbyr en rask vurdering for å hjelpe deg med å ta i bruk digitale metoder og teknologier for forbedrede prosesser, en engasjert arbeidsstyrke og nye forretningsmodeller.

Dame sitter foran PC-skjermen og jobber

Utforsk relaterte tjenester

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt.

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911