Skip to content

Nettbutikk og digital handel

eCommerce & PIM

twoday har lang erfaring med å levere eCommerce og Product Information Management (PIM) på markedets ledende løsninger. Vi skaper engasjerende og effektive nettbutikker.

I tett samarbeid med kundene våre skreddersyr vi strategier for skalerbare, trygge og brukervennlige netthandelsløsninger. Vi tilbyr ende-til-ende-tjenester fra implementering til tilpasning og vedlikehold. Vårt erfarne team utvikler sømløse netthandelsopplevelser i tråd med din omnikanalstrategi. 

Mann sitter foran PC og snakker med en kvinne som smiler

Engasjerende og effektive netthandelsløsninger

Vi utvikler de beste eCommerce-løsningene når vi kombinerer vår ekspertise, din bransjekunnskap og ledende teknologi. Med dyp forståelse for netthandel og de nyeste trendene, hjelper vi deg med å lykkes. 

Netthandel er i kontinuerlig utvikling. Vi er en partner som kan guide deg gjennom kompleksitet og usikkerhet. Enten du er en etablert virksomhet som ønsker å forbedre din digitale tilstedeværelse eller om du ønsker å bygge en netthandelsplattform fra bunnen av, har vi kompetansen du trenger. 

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen

Våre eCommerce-partnere

Trykk på logoen under for å lese mer om produktet.

Våre tjenester

En god kundeopplevelse kommer ikke av seg selv

Nærbilde av en mann som står og holder en ipad med konsentrert blikk

E-handelsstrategi

Sammen med kunden utvikler vi skreddersydde netthandelsstrategier som tar hensyn til målgruppens behov og forventninger. Det inkluderer markedsundersøkelser, konkurranseanalyse og innsikt i bransjetrender.

Bli inspirert

Lær mer om eCommerce og PIM

twoday

Kontakt oss

Fortell oss hvilke behov dere har i dag – så tar vi kontakt med dere så fort vi kan. 

Mona Eng

Head of Digital Growth
mona.eng@twoday.com 
90670655