Skip to content

INSIKT

Spar tid, reduser kostnader, finn nye muligheter og skaler bedriften din med et komplett verktøy for bedriftsledelse og beslutningsstøtte. 

INSIKT samler inn all data fra kildesystemene dine, som økonomi, salg og produksjonssystemer, og sammenstiller all informasjonen. Noe som gjør det enkelt for deg å se sammenhenger og planlegge fremtiden - direkte i nettleseren din. 

Insikt-logo

Hvorfor INSIKT?

Plan: INSIKT forenkler planleggingsprosessen, enten det dreier seg om å lage kontobudsjetter, prosjektberegninger eller andre essensielle oppgaver. Plattformens nettgrensesnitt legger til rette for organisatorisk deltakelse, og forenkler arbeidet med nøyaktig og samarbeidsrettet planlegging.

Kontroll: Administrer bedriften din effektivt og naviger i en stadig skiftende hverdag med INSIKT. Prioriter oppgaver, kommuniser effektivt og tilpass deg endringer sømløst, og gi deg alt du trenger for å beholde kontrollen.

Analyser: Få innsikt i bedriften din fra både detaljerte og helikopterperspektiver. INSIKTs analyseverktøy lar deg identifisere trender, bygge rapporter og avdekke drivende faktorer som kanskje har blitt oversett.

Hvorfor velge Innsikt? Bilde som illustrerer analyseverktøyet

INSIKT tilbyr en omfattende pakke med produkter på én plattform:

Analyse: Et brukervennlig verktøy for trendidentifikasjon, rapportbygging og deling av informasjon.

Planlegging: Forenkle planleggingsprosessen med organisatorisk deltakelse gjennom et nettgrensesnitt.

Prosjekt: Et alt-i-ett prosjektstyringsverktøy som støtter prosjekter av enhver størrelse.

Målbasert styring: Sett og kommuniser mål enkelt, og støtt organisasjonens ledelse fra planlegging til gjennomføring og oppfølging.

Leie: Et komplett system for å fastsette leie basert på bruk-verdi-prinsippet, og tilbyr gjennomsiktighet både for interne ansatte og leietakere.

Komponent: Et nettbasert register for faste eiendeler delt inn i komponenter, som støtter komponentavskrivning og viser skatte- og bokverdier.

Velg INSIKT for en altomfattende løsning som møter dine behov for planlegging, kontroll og analyse på én enhetlig plattform.

BI+Analytics-1-1-B-1

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-illustrasjon
twoday

Vil du vite mer om INSIKT?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995