Skip to content

Modern Work

 
Våre Modern Work-løsninger er utformet for å forbedre effektiviteten og produktiviteten på arbeidsplassen din. Vi dekker alt fra oppsett og konfigurering av programvare til sømløs integrasjon i skyen, samarbeidsverktøy og robuste sikkerhetstiltak. Vi tilbyr nødvendig støtte og veiledning for å holde bedriften din smidig, sikker og fullt optimalisert for moderne arbeidspraksiser.

Bilde av en mann og en dame med briller som sitter og smiler

Digitalt samarbeid med Microsoft 365

Kjernen i vårt arbeid er å hjelpe våre kunder med å bygge moderne og produktive arbeidsmiljøer som legger grunnlaget for bedriftssuksess. Microsoft har tildelt oss statusen som partner for moderne arbeidsløsninger som et resultat av mange vellykkede implementeringsprosjekter og et stort antall sertifiserte Microsoft-fagpersoner. 

Lås opp det fulle potensialet for digitalt samarbeid med Microsoft 365. Fra kommunikasjon og datahåndtering til sømløs deling, gjør våre løsninger med Teams, Office og SharePoint hverdagslige oppgaver enklere, øker produktiviteten i teamarbeid og forbedrer generelle operasjoner. Er du klar til å transformere arbeidsplassen din for den moderne tidsalderen? Kontakt oss i dag for å utforske våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine forretningsmål.

Mann med dressjakke sitter og smiler mot kamera

Referanse:

Skandinavisk intranett basert på Microsoft 365, SharePoint

Hertz var svært forsinket med å få satt opp en intranett-løsning. Helt til twoday kom på banen. "Plutselig ble det håndgripelig og konkret, og det nye intranettet var klart på under 6 måneder", sier kunden. 

Utforsk relaterte tjenester

Business Applications

Ønsker du å ta driften din ett steg videre? Samarbeid med oss for å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnader, men også øker effektiviteten. Med våre løsninger for salg, markedsføring, kundeservice og mer, hjelper vi deg til å nå dine forretningsmål.

Tre mennesker står ute og prater
twoday

Kontakt oss