Skip to content
twoday

Prosesser og automatisering

Vi drives av å gjøre livet ditt enklere ved å fjerne kjedelige hverdagsoppgaver ut av din daglig drift. Teamet vårt spesialiserer seg på prosessutvikling og automatisering, og gir deg skreddersydde løsninger som fjerner repeterende oppgaver og øker den generelle effektiviteten.

Se for deg en verden der teamet ditt kan fokusere på det store bildet mens vi håndterer de små detaljene. Med vår ekspertise innen RPA (Robotic Process Automation) og prosessautomatisering, integrerer vi løsninger som effektiviserer din hverdag.

CPM-1-1-A-1

Forbedre drift og produktivitet med automasjon

Vi utnytter avanserte tjenester på feltet, slik som AI og maskinlæring, optimalisering, RPA og mye mer. Slik hjelper vi deg med å redusere feil, forbedre driften, øke produktiviteten, spare tid og kutte kostnader. Våre AI-algoritmer og maskinlæringsmodeller gir nyttig innsikt, og styrer beslutningstakingen din mot bedre resultater. Si farvel til unødvendig manuelt arbeid og hei til en mer strømlinjeformet, effektiv fremtid.

Prosessautomatisering er ikke bare et buzzword for oss; det er en game-changer. Ved å definere og formalisere prosessene dine, gjør vi det mulig for virksomheten din å fungere smidigere, bli mer håndterlig og transparent. Vi har verktøyene og ekspertisen for å gjøre arbeidsflyten din mer intelligent og responsiv. Se for deg en verden der teamet ditt fokuserer på meningsfylt arbeid, og overlater rutineoppgavene til robotene. Hos oss handler det ikke bare om å gjøre ting enklere – det handler om å få virksomheten din til å blomstre.

Prosesser og automatisering illustrasjon

Process mining

Vi lever i en verden der forretningsprosesser støttes digitalt, og prosessene setter sine spor i IT-systemene. Process Mining tar inn disse dataene og visualiserer alle dine prosesser. 

Optimalisering

Vi hjelper kundene våre med å øke produktiviteten med moderne teknologi. Typiske bruksområder inkluderer logistikk, arbeidsstyrkeplanlegging og produksjonsplanlegging.​

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vi i twoday vet hvor viktig det er å utnytte kraften til data og artificial intelligence (AI) for å drive virksomheter fremover. Våre tjenester innen data og analyse er designet for å hjelpe selskaper å ta informerte beslutninger basert på data. 

twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med data og AI?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995