Skip to content

Vi skaper IT-løsninger som betyr noe

Hvem er vi

Vi er twoday, en internasjonal virksomhet med mer enn 2700 mennesker som ønsker å utgjøre en forskjell. Hver dag utvikler vi virkelig nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. Fra å spare tid og ressurser til å forbedre resultater. Og vet du hva? Vi elsker det. Og det gjør også mer enn 8000 kunder som stoler på at vi hjelper dem på deres reise.

twoday handler om mennesker. Fordi det som virkelig betyr noe er hvem du velger å tilbringe dagene dine med. Med drivkraft, tilpasningsevne og et stort hjerte utgjør vi en forskjell i dag – og forbereder oss, våre kunder og samfunnet på det morgendagen bringer.

Vi er 2200 it-konsulenter i twoday
Vårt formål

twoday – We create a better tomorrow through technology

Våre verdier

Hjerte

Vår virksomhet drives med hjertet. Vi bryr oss om våre ansatte, våre kunder og samfunnet. Vi er en varm virksomhet som er fylt med mennesker som har det gøy og ler sammen. Vi tar imot folk slik de er, vi samarbeider og vi blomstrer sammen.

Drivkraft

For å lykkes med digital transformasjon i samfunnet trenger vi mennesker med initiativ, dedikasjon og engasjement. Mennesker som kontinuerlig utvikler seg og lærer nye ting er nøkkelen til å levere den kompetansen som trengs i den digitale tidsalderen. Vår drivkraft og ambisjon bringer samfunnet fremover.

Tilpasningsevne

Teknologien er i konstant endring, og det samme er behovene til mennesker og organisasjoner. Vi er tilpasningsdyktige i vår tilnærming, jordnære og enkle å samarbeide med. Vi stoler på våre ansatte og tror at vi leverer på vårt beste med en god balanse mellom frihet og ansvar.

Hvorfor heter vi twoday?

twoday er navnet vårt. Det er hvem vi er. Navnet viser vår iver etter å jobbe tett sammen med kundene – og det gjenspeiler at vi alltid er tilgjengelige, tilstedeværende og effektive.

I dag trenger kundene en pålitelig partner når man går gjennom den digitale transformasjonen – og våre mer enn 2700 ansatte er mer enn klare til å hjelpe.

"Two" i twoday representerer partnerskap med kunder og fellesskap blant ansatte. “Two” representerer også likeverd, teamarbeid og samarbeid mellom mennesker. "twoday" representerer drivkraft, tilstedeværelse, tilgjengelighet og tillit til å levere i tide.

Twoday we create a better tomorrow through technology. 

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen

Historien bak twoday 

twoday ble etablert i 2022 da 22 tidligere Visma selskaper fra divisjonen Visma Custom Solution ble skilt ut fra Visma. Visma Custom Solutions’ fokus var på konsulentvirksomhet og IT-løsninger. Forretningsmodellen i en konsulentvirksomhet er ganske forskjellig fra Vismas fokus på standard SaaS-programvare, og begge parter mente at Visma og twoday ville være enda mer suksessrike som separate selskaper.

Bilde av to menn og en dame som ler løfter armene

Noen fakta

Hovedkontor: København, Danmark

Kunder: mer enn 8.000

Ansatte:  mer enn 2.700

Omsetning:  omtrent 280 millioner Euro i 2022

Kontakt oss

Vil du ta en prat med oss? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.