Skip to content

4 steg til målrettet digital markedsføring ​

1.

Innsikt og analyse

Vi starter med å mobilisere arbeidsgruppen med en workshop for at alle skal trekke i samme retning.  Dette inkluderer en introduksjon til digital markedsføring, metodikk og gjennomføringsplan.

 

2.

Markedsstrategi

Markedsstrategien er din overordnede plan som definerer hvordan en du skal nå målene dine gjennom markedsføring og kommunikasjon. 

Vi har mest fokus på digitale plattformer. De fleste bedrifter jobber med digital markedsføring, men ikke alle har en digital kommunikasjonsstrategi på plass. ​Dette kan vi hjelpe deg med.

3.

Operativt

Når markedsstrategien din er på plass, kan du endelig sette den i live! Det er på tide å legge en plan for innholdsproduksjon, annonsering, SEO og Marketing automation. For å nevne noe.

4.

Evaluering og optimalisering

Med en datadrevet tilnærming til evaluering og optimalisering, vil du vite om du bruker ressursene dine riktig, hva som fungerer og hva du bør endre eller optimalisere videre.

Inbound marketing

Få kundene til å komme til deg, med relevant og verdifullt innhold. En god inbound-strategi kan hjelpe deg med å bygge sterke kunderelasjoner, øke merkevarekjennskap og oppnå økonomisk vekst. 

Skill deg ut fra konkurrentene og bygg en langsiktig og bærekraftig markedsføringsstrategi med inbound marketing.

MX-på scene kanten

Våre tjenester

Vi har en rekke spesialister innenfor digital markedsføring. Vi hjelper din bedrift å bli mer synlig.

Mål arbeidet ditt

Tracking – mål de digitale aktivitetene og optimer markeds-
føringen din

Marketing for hire

Marketing for hire er en fleksibel og effektiv løsning for deg som trenger å øke markedskompetansen internt, samtidig som du har behov for å leie en markedsressurs over tid. 

Se våre hires

coworkers discussion smiling -1500x

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter og inspirasjon innen digital markedsføring, nettsider, design og brukeropplevelse, strategi og rådgivning.

“twoday er god til å lese oss som kunde og skjønner hva vi er ute etter. De kommer med mange gode forslag og utkast som vi kan jobbe videre med.”

- Benedicte Hurlen, Sherpa Økonomi

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med digital markedsføring?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director 
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 905 02 359