Skip to content

Et landskap i stadig endring

Ny teknologi, regelverk og bruksmønstre gjør at markedsføring er et fag i stadig endring. Dagens landskap krever bredere spisskompetanse enn tidligere, og mange markedsavdelinger har vanskeligheter med å finne ressursene de trenger. Kanskje har du også kjent på dette?  

Vi i twoday gir deg muligheten til å leie inn den kompetansen du mangler i ditt team. Vi har spisskompetanse innenfor de fleste fagfelt på digital markedsføring og strategi, og kan leies både på kort eller lang sikt.  

Hva er fordelene med Marketing for hire?

Har du kanskje ikke ressursene til å ansette et helt markedsteam? Har dere en periode med ekstra arbeidsbelastning, eller mangler dere en spisskompetanse som ikke dekker en fulltidsstilling? Utfordringene kan variere, men uansett er vi her for å hjelpe dere med å dekke det behovet dere har. 

Her er noen av fordelene med Marketing for hire: 

 

streamlinehq-multiple-users-3-users-100

Fleksibilitet

Dere kan skalere opp eller ned basert på deres behov, uten å forplikte dere til lange ansettelsesprosesser eller faste lønnsutgifter.

streamlinehq-accounting-coins-stack-money-payments-finance-100

Kostnadseffektivitet

Du betaler for tjenesten når du trenger den og unngår kostnader som helseforsikring, pensjonssparing og andre faste ansattgoder.

streamlinehq-technology-head-ai-neurolink-technology-100

Tilgang til ekspertise

Ved å leie en ressurs fra oss, har du tilgang til et bredt spekter av spisskompetanse innen markedsføring.

streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100

Fokus på kjernevirksomheten

Deleger markedsføringsoppgaver til innleide eksperter, så kan dere fokusere mer på kjernevirksomheten og øke effektiviteten i andre deler av virksomheten.

streamlinehq-view-1-interface-essential-100

Friskt perspektiv

Eksterne markedsførere kan bringe nye perspektiver og ideer som kan være til stor fordel for markedsføringsstrategien deres. Et par friske øyne kan føre til innovative løsninger og forbedringer. 


 

streamlinehq-space-rocket-flying-science-100

Rask implementering

Vi kan raskt mobilisere nødvendige ressurser og iverksette kampanjer, noe som er særlig verdifullt i situasjoner hvor dere trenger rask handling, som ved produktlanseringer eller uforutsette markedsendringer. 

Våre tjenester

Har du behov for hjelp på kort eller lang sikt? Vi har spisskompetansen du trenger.

Hvordan fungerer egentlig marketing for hire?

Rekker du ikke over alle markedsaktivitetene du har planlagt for bedriften? Har du en markedsressurs som skal ut i permisjon eller kanskje mangler du rett kompetanse til å kunne gjennomføre alt du ønsker? Da bør du sjekke ut marketing for hire!

teknologi-og-softwareuvikling-digital-transformasjon

“Ved å leie inn digitale markedsførere fra twoday får vi økt kompetansen i markedsavdelingen vår, samtidig som de avlaster oss med markedsaktiviteter i ulike digitale kanaler.
Det er en fleksibel løsning som gir trygghet og forutsigbarhet.”

–  Villen Cathrine Olander, Head of Brand and Marketing hos Visma Software

 

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe med digital markedsføring?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director 
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359