Skip to content

Tett samarbeid for å optimalisere Solwr sin digitale tilstedeværelse

 

Solwr er en ledende leverandør av ERP-programvare, integrasjoner, automatisering og lagerroboter. De leverer Software as a Service (SaaS)-løsningen Trace, samt lagerrobotene Sort og Grab

Solwr1

Solwr har et mål om å bygge skalerbare, bærekraftige og integrerbare løsninger - bygget på deres kultur om å være innovative og nære i alle deres relasjoner

 

Alt samlet en plass 

Som mange andre ser Solwr verdien av en tydelig og konsekvent digital tilstedeværelse. Høsten 2023 valgte Solwr å samle sine digitale behov hos én totalleverandør, med en tro på at det vil skape synergier. 

Solwr valgte twoday for å håndtere nettside og SEO, samt Google-annonsering. Med Pia som prosjektleder i twoday, hadde vi en unik forståelse for kundens virksomhet og visjon – siden hun kom fra rollen som markedsansvarlig i Solwr.    

 

Synlighet og annonsering  

En del av samarbeidet omfatter en strategisk tilnærming til SEO og Google-annonsering. twoday kjørte en innsiktsfase for å kartlegge Solwrs produkter, behov og markedet. Vi leverte en søkeordsanalyse for annonsering, men også en omfattende risikoanalyse av innholdsstrukturen på nettsiden. Dette bidro til både økt synlighet og en mer optimal nettsidestruktur. 

Solwr2

 

Videreutvikling av nettsiden 

twoday har samarbeidet med Solwr knyttet til utvikling av nettsiden siden 2022. Nå er vi i gang med videreutvikling av nettsiden, og i første omgang står produktsidene for tur. Vest Studio jobber med design, og twoday står for koding og utvikling - for å sammen realisere Solwr sin visjon. 

 

Tett samarbeid 

twoday har erfaring med mange ulike samarbeidsformer, basert på behov fra kundesiden. Det er likevel ingen tvil om hvilke vi synes gir best effekt - og det er når vi er tett på kunden og andre involverte parter. Tillit og en nær kunderelasjon, kombinert med vår ekspertise innen webutvikling og digital markedsføring, vil uten tvil bidra til å styrke Solwr sin digitale tilstedeværelse. 

 

"Nettsiden vår er et viktig element i vår merkevarebygging. twoday har bistått i etableringen og videreutviklingen av denne fra vi etablerte Solwr, våren 2022. twoday bistår oss også innen digital markedsføring, og er en viktig samarbeidspartner i arbeidet med å realisere ambisjonene for Solwr"

- Fredrik Kallevig, Kommersiell direktør/CCO i Solwr

 

Lyst til å vite mer?

Kanskje du også trenger noe lignende hjelp selv? Send oss en melding, så ringer vi deg opp og finner ut av det – sammen.

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359