Skip to content

3 grunner til å prøve innholdsmarkedsføring

Trekker potensielle kunder direkte til deg med et organisert budskap
Skap høy verdi for kunden som aktivt leter etter informasjon
Bygger mer kredibilitet og tillit til din merkevare over tid

Lei en grafisk designer

Alle merkevarer er avhengig av et tydelig visuelt uttrykk for å fremstå ensartet i ulike kommunikasjonsflater. En grafisk designer har blikk for detaljene, og kan løfte det visuelle uttrykket i både digitale og trykte flater.

Designers working on their computer

Hvilke fordeler kan du oppnå med godt innhold og design? 

Våre innholdsprodusenter og designere har bred erfaring fra ulike bransjer, og kan hjelpe deg med både det strategiske og operative innholdsarbeidet.

Godt design og innhold bidrar til å bedre brukeropplevelsen på nettsiden din. Dette kan føre til at brukerne dine blir mer engasjert, bruker mer tid på siden din og at bounce raten din blir lavere.  

En profesjonelt utformet nettside med kvalitetsinnhold gir et positivt (første-)inntrykk, noe som styrker bedriftens troverdighet.

Kvalitetsinnhold som er relevant og engasjerende, hjelper nettsiden din å rangere høyere i søkemotorresultatene. SEO er sterkt avhengig av innhold som er optimalisert for relevante nøkkelord og som oppfyller målgruppens behov og søkeintensjoner.

 

Ved å levere verdifullt innhold som svarer på kundenes spørsmål eller løser deres problemer, kan du bygge sterkere relasjoner til kundene dine. Dette kan igjen lede til økt kundelojalitet og gjentatte kjøp.

Godt og tilpasset innhold og tiltalende design kan lede brukerne gjennom kjøpsreisen og motivere til handlingen du ønsker, enten det er kjøp, registrering eller nedlastning av en guide.

I et konkurranseutsatt marked kan unikt og overbevisende innhold samt et iøynefallende design gjøre at din bedrift skiller seg ut. Dette kan være avgjørende for å vinne nye kunder.

Engasjerende og nyttig innhold har større sjanse for å bli delt i sosiale medier, noe som kan øke rekkevidden og synligheten til din bedrift uten å bruke en annonsekrone.

Med kvalitetsinnhold kan du samle data om hvordan besøkende interagerer med innholdet og nettsiden din, noe som gir verdifull innsikt du kan bruke til ytterlige forbedringer.

Våre tjenester

Vi lager innhold og design til

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe med design og innholdsproduksjon?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359