Skip to content

Vi er HubSpot Solution Partner

Som HubSpot Solution Partner samarbeider vi med merkevarer som ønsker å utvikle, implementere og drive gode inbound strategier gjennom den verdensledende salgs- og markedsføringsplattform HubSpot. Slik hjelper vi bedriften å tiltrekke besøk, leads og nye kunder. Alt i ett og samme verktøy.

HubSpot Gold partner

Oppnå resultater med en inboundstrategi

I en vellykket inboundstrategi blir hele kundereisen satt i system og virksomheten står samlet om en felles strategi for hvordan datadrevne aktiviteter (lead nurturing) skal bygge relasjoner til interesserte (lead), og som over tid kan bli gode ambassadører for merkevaren.

Oslo-Aug22-2500x-18-Vilde-og-Eirik

Vi har kompetansen du trenger

Vi tilbyr et oppdatert inbound team, hvor vi samler spisskompetansen som din virksomhet trenger, til enhver tid. Vår kompetanse spenner fra drevne innholdsprodusenter, CMS-konsulenter, grafiske designere, foto- og videoprodusenter, analytikere eller kommunikasjonsrådgivere. 

inbound team sitter på scenekanten

Digital markedsføring

Digital markedsføring utvikler seg i rekordfart, og med stadige nye kanaler og formater kreves det kompetente ressurser for å skape gode kundeopplevelser.  Våre konsulenter har inngående kompetanse i alle digitale kanaler og markedsdisipliner.

dame som diskuterer digital markedsføring med konsulenter

Vi bygger din nettside

HubSpot CMS er en sikker,  brukervennlig og integrert løsning i den kraftige CRM-plattformen som HubSpot er bygget på. Den kan også integreres mot andre CRM-løsninger.

Nettsideoptimalisering gjennom HubSpot gir mange fordeler, og våre utviklere og konsulenter kan bygge nettløsninger med avanserte integrasjoner mot andre datakilder, sosiale medier og CRM-systemer.

dame som koder en nettside i hubspot

Hanne forklarer

HubSpot Video

Hva er inbound marketing?

Her forklarer Hanne hva inbound marketing er.

HubSpot Video

Hvordan kan en inbound reise se ut? 

En inbound strategi handler om å systematisere en rekke aktiviteter som hjelper bedriften med å tiltrekke, konvertere, selge og begeistre målgrupper gjennom digital markedsføring.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe med inbound-markedsføring?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director 
oddbjorn.hatloy@twoday.com
905 02 359