Skip to content

Markedssjef inkludert i markedsavdeling?

Leier du en markedssjef kan du frigjøre interne ressurser i selskapet slik at de kan jobbe med kjernevirksomheten. Våre digitale rådgivere har ekspertise på alt innen markedsføringsfaget, og kan hjelpe dere med å identifisere utfordringer og måter å løse dem på. Ved å leie en markedssjef fra twoday får dere tilgang til et fagmiljø som tilpasser selskapets behov og ønsker ut fra markedsstrategien som er satt. I tilfeller hvor markedsstrategi ikke er utviklet, kan vi bistå med å lage en strategi som passer selskapets mål og markedsføringsbudsjetter.

Fordelen med å leie en ekstern markedssjef er at det kan forbedre effektiviteten og øke produktiviteten til selskapet. På denne måten vil dere kunne øke konkurranseevne og potensielt vokse raskere I tillegg vil vi dra nytte av flere fagfolk fra byrået med bred erfaring fra ulike bransjer og fagdisipliner. En markedssjef som er utenfor selskapet kan bringe med seg nye perspektiver og ideer som kan bidra til å utvikle selskapets strategier og øke sjansene for suksess på markedet.

people in couch

Hva kan en markedssjef hjelpe deg med?

Når du leier en markedssjef fra twoday forholder du deg til én person. Markedssjefen sørger for all kommunikasjon med eventuelle byråer eller ressurser vi bruker i rollen som markedssjef. 

Markedsstrategi og budsjett

Basert på selskapets forretningsmål hjelper vi dere med å sette retningen dere må gå for å nå målene. Merkevarestrategi, innholdsstrategi, inbound-strategi og kommunikasjonsstrategi er tjenester vi utvikler i tråd med dine KPIer.

Markedsplan

Når markedsstrategien er satt, lager vi en markedsplan og innholdsplan dere kan levere på. Vi har ekspertisen som kan gjennomføre på alle kampanjer og aktiviteter som er planlagt ut fra budsjett som er satt. Her definerer vi også kanalmiksen selskapet bør forholde seg til i markedsføringen.

Rapportering

Markedssjefen følger opp med rapportering til ledelsen om resultatene av markedsføringsaktiviteter, måloppnåelse, budsjetter og andre relevante nøkkeltall. Disse resultatene kan for eksempel hjelpe dere med å ta beslutninger om videre strategier.

Vår prosess ved oppstart, din kjøreplan

To menn og en dame sitter ute i en tre trapp

Vi starter med en behovsavklaring

Vi avklarer hvilke behov dere har for å kunne tilby riktige ressurser. 

Tildeling av konsulenter

Dere får tildelt konsulenter etter behov, og vil kunne gi dem innsikt i bedriften og fremtidsplaner.

Bilde av en dame som ser ned og holder en ipad

Utførelse av avklarte oppgaver

Konsulenten utfører, rapporterer og har et tett samarbeid med dere.

Marketing for hire

Lei en markedsressurs

Marketing for hire er vår fleksible og effektive løsning for deg som trenger å styrke kompetansen internt i bedriften, samtidig som du har behov for å leie en faglig ressurs over tid. 

To damer og en mann står utenførs med to ipads og ler sammen

Kontakt oss

Vi vil gjerne vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Send inn et skjema, så hører du fra oss.