Skip to content

Våre hires

Har du behov for hjelp på kort eller lang sikt? Vi har spisskompetansen du trenger. Lei en markedsfører, markedssjef eller hel avdeling.

Les mer eller ta kontakt.

Lei en erfaren markedssjef, som samtidig også gir deg tilgang til hele vår markedsavdeling og kompetansen vi sitter på.

En digital markedsfører er gjerne en forlengelse av eksisterende markedsavdeling, eller en tilleggsressurs som skal bidra inn med nødvendig kompetanse innen nettopp digital markedsføring.

Om du trenger grafisk design i kortere eller lengre perioder, kan du leie en grafisk designer fra oss slik at arbeidet blir gjort til riktig tid og til avtalt pris.
Vi kan tilby en webredaktør som kan hjelpe deg med å videreutvikle nettstedet ditt, både når det gjelder brukervennlighet, innholdsforvaltning, ny funksjonalitet, optimalisering og lignende.
Har du et godt budskap, men trenger at det kommuniseres riktig?  Lei enn innholdsprodusent.

Jobber mer effektivt med spisskompetanse fra twoday

Da en på markedsteamet i Visma Software skulle ut i fødselspermisjon, måtte de finne en erstatning. Valget falt på å leie inn to konsulenter fra twoday i hver sin 50% stilling – én innholdsmarkedsfører og én analytiker.

VSW-Villen-og-Vilde-1500x

Hva er fordelene med Marketing for hire?

streamlinehq-multiple-users-3-users-100

Fleksibilitet

Dere kan skalere opp eller ned basert på deres behov, uten å forplikte dere til lange ansettelsesprosesser eller faste lønnsutgifter.

streamlinehq-accounting-coins-stack-money-payments-finance-100

Kostnadseffektivitet

Du betaler for tjenesten når du trenger den og unngår kostnader som helseforsikring, pensjonssparing og andre faste ansattgoder.

streamlinehq-technology-head-ai-neurolink-technology-100

Tilgang til ekspertise

Ved å leie en ressurs fra oss, har du tilgang til et bredt spekter av spisskompetanse innen markedsføring.

streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100

Fokus på kjernevirksomheten

Deleger markedsføringsoppgaver til innleide eksperter, så kan dere fokusere mer på kjernevirksomheten og øke effektiviteten i andre deler av virksomheten.

streamlinehq-view-1-interface-essential-100

Friskt perspektiv

Eksterne markedsførere kan bringe nye perspektiver og ideer som kan være til stor fordel for markedsføringsstrategien deres. Et par friske øyne kan føre til innovative løsninger og forbedringer. 

streamlinehq-space-rocket-flying-science-100

Rask implementering

Vi kan raskt mobilisere nødvendige ressurser og iverksette kampanjer, noe som er særlig verdifullt i situasjoner hvor dere trenger rask handling, som ved produktlanseringer eller uforutsette markedsendringer.

Et landskap i stadig endring

Ny teknologi, regelverk og bruksmønstre gjør at markedsføring er et fag i stadig endring. Dagens landskap krever bredere spisskompetanse enn tidligere, og mange markedsavdelinger har vanskeligheter med å finne ressursene de trenger. Kanskje har du også kjent på dette?  

Vi i twoday gir deg muligheten til å leie inn den kompetansen du mangler i ditt team. Vi har spisskompetanse innenfor de fleste fagfelt på digital markedsføring og strategi, og kan leies både på kort eller lang sikt.  

Våre tjenester

Har du behov for hjelp på kort eller lang sikt? Vi har spisskompetansen du trenger.

Hvordan fungerer egentlig Marketing for Hire?

Det kan være flere grunner til at du trenger en ekstra ressurs i markedsteamet ditt. Du kan selv bestemme hvor lenge du har behov for innleid kompetanse og slipper å gå gjennom en full ansettelsesprosess. Innleie gir deg fleksibilitet.

To damer og en mann står utenførs med to ipads og ler sammen

Kontakt oss

Vi vil gjerne vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Send inn et skjema, så hører du fra oss.