Skip to content

Hva er Crystallize Headless Commerce?

Crystallize er en SaaS- netthandelsmotor  som med sine raske API-er og rik funksjonalitet er et fremtidsrettet produkt innen digital innovasjon- og handel. Produktet er en SaaS-tjeneste (software as a service) som gjør at du enkelt kan utvide og skalere etter virksomhetens behov. Det betyr at du kan teste produktet i dag, for så å ta et steg videre jo mer du vokser.

Crystallize Headless Commerce leveres også med en rekke tjenester som dekker de viktigste funksjonalitetene du trenger for å lykkes med din nettbutikk som PIM, CMS, DAM og Commerce.

To damer og en mann står sammen og ler mens de ser ned på en ipad

twoday er Crystallize Solution Partner som betyr at du kan være sikker på å få den hjelper du trenger til å designe, bygge og lansere din nettbutikk med Crystallize.

3 gode grunner til hvorfor du bør velge Crystallize

1.

Rask og enkel skalering

Siden Crystallize er en SaaS (Software as a Service-tjeneste) kan du enkelt skalere i takt med virksomheten din. 

2.

En plattform rik på funksjonalitet

I tillegg til toppmoderne arkitektur i bunn, leveres Crystallize med en rekke komponenter som CMS, PIM Commerce og DAM. 

3.

Forutsigbare kostnader og ingen dyre oppgraderinger

En av fordelene med SaaS-tjenester er at man unngår kostbare oppgraderinger og med Crystallize betaler man kun for den prisplanen man har valgt til man ønsker å gjøre en endring.

Digital experience

Vi jobber for å gjøre ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å styrke merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller lage moderne arbeidsplasser, kan vi hjelpe.

 

Fyll ut skjemaet under for en prat om Crystallize

Mona Eng

Head of Digital Growth
mona.eng@twoday.com 
90670655