Skip to content
twoday
Tilbake til alle webinar

On-demand webinar:

eCommerce-trender 2024

Hvis du vil få med deg de viktigste trendene innen digital handel nå og i tiden fremover, bør du få med deg eCommerce-trender 2024!
Hvilke trender ser vi innen digital handel og hva vil det bety for norske virksomheter? Bjørn-Erik Efterdal, CTO i twoday tar deg gjennom årets eCommerce-trender. Han har jobbet i innenfor fagområdet i mer enn 20 år og har et skarpt blikk rettet mot trendene i markedet.

AI fortsetter å være en av de største teknologitrendene i 2024, også innen digital handel. Elisabeth Bakken, netthandels- og markedssjef i Christiania Belysning, vil fortelle om deres AI-satsning og hvordan de tilpasser og optimaliserer sitt innhold for AI. I 2023 lanserte Christiania Belysning AI-bot'en Chris, en digital butikkmedarbeider som kan hjelpe med belysningsspørsmål. 

En sterk satsning på design og mote, og stort fokus på sosiale medier og merkevarebygging har ført til en solid omsetningsvekst hos Sandnes Garn. Sandnes Garn er Nord-Europas største produsent av håndstrikkegarn, opererer i 17 land og har en nettside med 5 språkversjoner. Anya Aasebø, Brand Manager and Strategic Designer, forteller hvordan nettbutikken fungerer som en inspirasjonskilde både for kunder og samarbeidspartnere, og hvordan sosiale medier er en stor suksessfaktor for bedriften.

Få tilgang her