Skip to content

Test og kvalitetssikring

Vi tilbyr testing og kvalitetssikring fra start til slutt. Effektiv testing og god testledelse sørger for en kvalitetssikker løsning og reduserer risikoen for feil og nedetid. 


Hos twoday finner du et sterkt fagmiljø innenfor test og testledelse. Vi dekker hele testløpet fra analyse og planlegging, til evaluering og rapportering av resultater. 

Twoday-kollegaer jobber med test og kvalitetssikring

Kvalitet og ytelse med testledelse fra twoday

I twoday har vi dyktige testledere som kjenner håndverket sitt. Vi sikrer valg av en passende teststrategi og at testgjennomføringen blir så smidig og effektiv som mulig. Våre testledere har erfaring fra store og små prosjekter, både hos private og offentlige kunder, og bred kompetanse innen funksjonell og teknisk testledelse.

Testlederoppgaver innebærer blant annet planlegging av test i ulike prosjektfaser, utarbeidelse av testplan og testrapport, definere testobjekter, og oppfølging av testgjennomføring og resultat. Våre testledere bidrar også innen utarbeidelse av testbeskrivelser, generering av testdata og testautomatisering.

Ta kontakt med oss for å forsikre deg om at løsningene dine oppfyller eller overgår bransjestandarder for kvalitet og ytelse. 

Mann jobber fokusert med kvalitet og ytelse
Jobb i twoday

Vi tilbyr test som en karrierevei med vekt på kompetansebygging understøttet av anerkjente sertifiseringer. Kompetansen er rettet inn mot leveranseprosjekter innen systemutvikling og vedlikeholds- og videreutviklingsoppdrag.

Utforsk relaterte tjenester

Rådgivning

I twoday spesialiserer vi oss på å løse komplekse, forretningskritiske utfordringer med ny teknologi. Vi tilbyr teknologi-uavhengig rådgivning, slik at du kan finne de beste digitale løsningene for virksomheten din.

Consulting-1-1-B

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A

Snakk med oss om test, testledelse og kvalitetssikring

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911