Skip to content

System- og API-integrasjoner

I twoday integrerer vi systemer og applikasjoner for at dine forretningsprosesser skal gå knirkefritt.

Mann jobber med Mac og mobil

Effektive systemer med sømløs API-integrasjon

For å beherske språket til din virksomhet, setter vi oss ned med deg, lytter og forstår dine integrasjonsbehov. Det handler ikke bare om å få ting til å fungere – det handler om å få dem til å fungere for deg. Vi sikrer effektiv og sikker kommunikasjon mellom systemer og applikasjoner.

Våre system- og API-integrasjonstjenester handler ikke bare om linjer med kode, de handler om at virksomheten din kan operere smidigere, raskere og smartere. La oss hjelpe deg med å bryte ned de digitale barrierene og få systemene dine til å snakke med hverandre. 

Hånd som tar på en skjerm

Utforsk relaterte tjenester

Skreddersydd softwareutvikling

Vi skaper løsninger for fremtiden, tilpasset for å møte dine forretningsbehov. Vår spesialisering ligger innen programvareutvikling, der våre teknologer utnytter omfattende erfaring for å transformere komplekse krav til enkle, brukervennlige løsninger.

CSD-1-1-A

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt.

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911