Skip to content

Digitalt tilsyn

Å gjennomføre tilsyn kan være en nødvendig og kompleks oppgave, som i økende grad støttes av teknologi. For å skape de beste digitale løsningene og støtte din digitale reise, hjelper vi med å skreddersy løsninger og gjøre arbeidsflytene mer effektive.

Mange virksomheter har etablert digitale tilsynssystemer. En god digital løsning kan øke effektiviteten og arbeidskvaliteten. Ved å samle prosessene og gjøre nødvendig informasjon tilgjengelig på ett sted, blir arbeidet strømlinjeformet, administrative oppgaver reduseres og oversikten forbedres. 

Digital-Supervision-4-3-A

Digitalt tilsyn for effektive arbeidsflyter

Få tilgang til et bredt spekter av informasjon med vår digitale tilsynsløsning, som informasjon om tilsynsobjekt, sanksjoner og sertifikater. Tilgangen til informasjon tilpasses dine behov og sikrer smidige prosesser for å støtte arbeidet ditt optimalt. Resultatet av tilsynet er tilgjengelig umiddelbart. Tilsynslederen kan deretter fullføre tilsynet digitalt i løsningen, og minimere etterbehandling.

Du får tilgang til all informasjon både online og offline, og via PC og mobil, så relevant informasjon er alltid tilgjengelig for deg under tilsynet. All data og dokumentasjon lagres sikkert i en skybasert løsning eller lokalt.

Vil du effektivisere tilsynet ditt? Sammen kan vi finne en løsning som passer dine forretningsbehov. Vi gjennomfører en workshop som dekker hele tilsynsprosessen – fra forberedelse til gjennomføring og oppfølging. Vi bistår også med implementering av løsningen og tilbyr kontinuerlig vedlikehold. Med oss på laget kan du fokusere på kjerneoppgavene dine, mens vi tar oss av de digitale detaljene. 

Jobber med Mac og Apple watch

Utforsk relaterte tjenester

Skreddersydd softwareutvikling

Vi skaper løsninger for fremtiden, tilpasset for å møte dine forretningsbehov. Vår spesialisering ligger innen programvareutvikling, der våre teknologer utnytter omfattende erfaring for å transformere komplekse krav til enkle, brukervennlige løsninger.

CSD-1-1-A

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt.

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911