Skip to content

Dokument- og saksbehandlingsløsninger

Vi hjelper deg med å effektivisere arbeidsflyter og forbedre produktiviteten ved å automatisere prosesser for dokument- og saksbehandling.

Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert indeksering av dokumenter, versjonskontroll, revisjonsspor og sikker deling av dokumenter. Med våre løsninger kan din virksomhet forenkle dokument- og saksbehandlingen, samtidig som du reduserer risiko for feil og sikkerhetsbrudd.

Dame jobber med Mac på fanget

Forenkle arbeidsflyten i virksomheten din

Vi designer løsninger med dine behov i tankene, slik at du enkelt kan håndtere saker og dokumenter, samt minimere feil og redusere risikoen for datalekkasjer.

Vi skreddersyr løsningen til virksomhetens behov, og du kan være trygg på at GDPR-funksjonaliteten sikrer overholdelse av regelverket. Integrering med andre forretningssystemer gjør administrasjonen enda mer effektiv, mens vår funksjon for møteadministrasjon lar deg planlegge, gjennomføre og følge opp møter sømløst – alt innenfor ett brukervennlig system.

Bilde av en hånd som peker på en PC-skjerm

Utforsk relaterte tjenester

Skreddersydd softwareutvikling

Vi skaper løsninger for fremtiden, skreddersydd for å møte dine forretningsbehov. Vår spesialisering ligger innen programvareutvikling, der våre teknologer utnytter omfattende erfaring for å transformere komplekse krav til enkle, brukervennlige løsninger.

CSD-1-1-A

Software Engineering

Våre erfarne programvareingeniører samarbeider med kunder for å skape skreddersydde løsninger som ikke bare møter dine unike behov, men også øker verdien av virksomheten din. Med fokus på modernisering og sikkerhet, sørger vi for at løsningene dine forblir i forkant og støtter utviklende krav.

I tillegg til våre kjerneområder tilbyr vi omfattende konsulenttjenester for å veilede virksomheter i å ta gode datadrevne beslutninger.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt.

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911