Skip to content

Fordeler med Microsoft Azure

3 gode grunner til å velge Microsoft Azure

1.

Riktig tjeneste for din bedrift

Som drifts- og applikasjonsplattform har Microsoft Azure mange nye og gode løsninger som muliggjør nye dataløsninger, så vel som tradisjonelle IT-systemer. Azure har et univers av tjenester som kan gjør det utfordrende å finne ut hvilke tjenester som er ideelle for din bedrift.

Vi i twoday har i flere år benyttet Azure og rådgir på riktig løsninger –  både med tanke på nåtiden og fremtidens behov.

2.

Du betaler ikke for mer enn du må

Azures prismodell baserer seg på at du kun betaler for faktisk bruk. For de fleste tjenestene betaler du kun for faktisk diskplass, overført trafikk, eller per aktive minutt.

Bedriften din kan for eksempel sløyfe store kostnader i forbindelse med kjøp av infrastruktur fordi Azure gjør det mulig å begynne med lav kapasitet, og øke gradvis når bruken av systemet øker.

3.

Flere lokasjoner

Nettskyen Azure består av flere høyteknologiske datasentre spredd rundt i verden. Azure har flere datasentre i Europa, og du kan selv velge hvilke lokasjon(er) bedriften skal benytte. Slik har dere muligheten til å dra nytte av flere lokasjoner for å, for eksempel, kunne gi brukerne deres best mulig responstid og sikkerhet.

Våre kundehistorier

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911