Skip to content

Fordeler med Microsoft Azure

3 gode grunner til å velge Microsoft Azure

1.

Riktig tjeneste for din bedrift

Som drifts- og applikasjonsplattform har Microsoft Azure mange nye og gode løsninger som muliggjør nye dataløsninger, så vel som tradisjonelle IT-systemer. Azure har et univers av tjenester som kan gjør det utfordrende å finne ut hvilke tjenester som er ideelle for din bedrift.

Vi i twoday har i flere år benyttet Azure og rådgir på riktig løsninger –  både med tanke på nåtiden og fremtidens behov.

2.

Du betaler ikke for mer enn du må

Azures prismodell baserer seg på at du kun betaler for faktisk bruk. For de fleste tjenestene betaler du kun for faktisk diskplass, overført trafikk, eller per aktive minutt.

Bedriften din kan for eksempel sløyfe store kostnader i forbindelse med kjøp av infrastruktur fordi Azure gjør det mulig å begynne med lav kapasitet, og øke gradvis når bruken av systemet øker.

3.

Flere lokasjoner

Nettskyen Azure består av flere høyteknologiske datasentre spredd rundt i verden. Azure har flere datasentre i Europa, og du kan selv velge hvilke lokasjon(er) bedriften skal benytte. Slik har dere muligheten til å dra nytte av flere lokasjoner for å, for eksempel, kunne gi brukerne deres best mulig responstid og sikkerhet.

Azure blogginnlegg
Les om Azure:

Hvordan bygge et moderne datavarehus i Microsoft Azure?

Lær hvordan du oppretter et moderne datavarehus i Microsoft Azure opptil 10 ganger raskere enn med standardmetoder.

For de fleste, om ikke alle organisasjoner, er data den viktigste forretningsressursen. Vi dykker ned i hvordan man kan bygge et moderne datavarehus i Microsoft Azure!

Vi hjelper våre kunder med Microsoft Azure

Bilde av en mann som snakker med en blond dame utendørs

Nye nettsider for Skatteetaten

Skatteetatens nettsider er blant de mest besøkte nettstedene i Norge. Dette innebar derfor en reetablering av en av Norges mest besøkte nettsider. Les hvordan vi løste det med bl.a. skytjenester som Microsofts Public Cloud, Azure.

En mann og en dame står sammen og ser på en PC

Strategisk partner med Helsedirektoratet

twoday er en totalleverandør for Helsedirektoratet. Vi leverer et komplett team med ansvar for systemutvikling, applikasjonsforvaltning, applikasjonsdrift, rådgivning og kvalitetssikring. Les hvordan Microsoft Azure har vært en sentral del av løsningene hos Hdir.

Optimar Commander

Nye nettsider for Skatteetaten

Optimar ønsker å hjelpe kundene å optimalisere driften, og utviklet derfor den digitale driftsplattformen Optimar Commander i samarbeid med twoday. Sentralt i løsningen er skytjenestene i Azure og Azure IOT Hub.

Les om Azure:

Det beste grunnlaget for å integrere systemer, data og prosesser i virksomheter med fokus på Azure

I denne guiden dykker vi ned i hva en tjenstebasert integrasjonsplattform er og hvorfor så mange velger en slik løsning. Du vil også lære om Microsoft Azure som integrasjonsplattform og Azure Integration Service (AIS).

Datatransformasjon

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911