Skip to content

twoday er spesialister på AWS

For å utnytte plattformen til det ytterste trengs en trygg og fremoverlent partner. I twoday er vi spesialister på AWS og er et av Norges største AWS-kompetansehus. Vi har over 30 sertifiserte eksperter og er AWS Public Sector Partner. 

Våre konsulenter er stødige utviklere og rådgivere innen blant annet migrering til sky, produktutvikling og data og analyse.

Hvorfor skal du velge AWS?

Innovasjon og utvikling

AWS øker kontinuerlig sitt innovasjonstempo for å finne opp helt nye teknologier du kan bruke til å transformere virksomheten.

Sikkerhet og stabilitet

AWS er designet for å være det mest fleksible og sikre cloud computing-miljøet tilgjengelig i dag.

Et mangfold av tjenester

AWS leverer alt fra infrastruktur teknologier som databehandling, lagring og databaser – til nye teknologier, som maskinlæring og kunstig intelligens, data lakes, analyser og IoT.

Kostnadseffektivitet

Pay-as-you-go lar deg enkelt tilpasse kostnadene til endrede forretningsbehov og gjør deg bedre i stand til å respondere på endringer.

twoday er AWS Public Sector Partner

aws-public-sector-consulting

 

twoday er AWS Select Consulting Partner. I tillegg er vi godkjent partner for å levere til offentlig sektor. Dette partnerskapet, kombinert med vår årelange erfaring med systemutvikling innen offentlig sektor, gjør at vi kan bistå offentlige virksomheter på en trygg måte med modernisering og migrering til skyen.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om AWS

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911