Skip to content

Fra data til innsikt med Power BI

Power BI er et kraftig rapporterings- og visualiseringsverktøy fra Microsoft. Med Power BI kan du koble til hundrevis av datakilder, forenkle dataprepping og kjøre ad hoc-analyser. Lag vakre rapporter og publiser dem for organisasjonen din på nett og på tvers av enheter.

For mange virksomheter vil det være et naturlig valg å benytte Microsofts teknologi for analytics og business intelligence, siden mange allerede har Microsoft i virksomheten gjennom Office 365. 

I samarbeid med Microsoft tilbyr vi kurs hvor du kan lære deg å bygge dashboards i Power BI i løpet av en dag. 

Power BI logo

Analytics Template for Power BI 

twoday har utviklet en mal - nærmest et ferdig produkt - som gir ferdige analyser og rapporter i Power BI på 1-2-3. Regnskapsanalyse er den mest populære malen og kan kobles på nær sagt alle økonomisystemer på markedet. Du finner en gratis testversjon i Microsoft Market place. Løsningen passer for små og mellomstore virksomheter med behov for en BI-løsning bygget i Microsoft Power BI.  

Power BI - en naturlig del av Power Platform

Power BI er en del av Power Platform, som gir mange muligheter for automatisering og smarte løsninger. I Power BI lager man interaktive rapporter og informative dashboards, og de kan effektivt kombineres med Power Apps, som lar deg bygge apper som løser bestemte problemstillinger, slik som manuell korreksjon av data, skjema eller annet. Power Automate lar deg kartlegge, digitalisere og automatisere forretningsprosesser. 

Azure og Synapse

Microsoft har en rik portefølje av programvare og produkter innenfor Business Intelligence og Data Management, hvor du kan løse dine behov enten du er en liten eller stor virksomhet. Mange velger å bruke Microsoft Power BI som kobles mot et sentralt datalager/datavarehus i Azure og benytter standard tjenester for datafangst, transformasjon og andre jobber som ligger tilgjengelig i plattformen. Større virksomheter velger kanskje en data lake i Microsoft Synapse. Mulighetene er mange. Ta kontakt med oss for å høre hva som kan passe for din virksomhet basert på dine behov. 

person-working-on-computer-with-cloud-licensing

Lær deg Power BI med våre kurs og webinarer

Utforsk våre relaterte tjenester

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe med Microsoft og Power BI?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995