Skip to content

Prøv Analytics Template for Power BI gratis

Fyll ut skjema og last ned en gratis testversjon av Analytics Template for Power BI. Applikasjonen bruker testdata så du trenger ikke koble til egne kilder for å klikke deg rundt i løsningen.

Det eneste kravet er at man har en gyldig Power BI lisens. Dersom du ikke har det, får du en gratis 60-dagers prøveperiode av Microsoft.

Analytics Template hos Palette Software

Tidligere var alt Palette gjorde av rapportering manuelt. Og selv om man gjenbruker elementer fra måned til måned, så blir det til at man gjør de samme oppgavene om og om igjen. Dette tar tid og fører til at man bare får et glimt av innsikt, - en nåsituasjon.

Med den nye løsningen, åpner Palette døren for fullt hva gjelder tilgang på innsikt. Nå brukes tiden til å ekspandere innsikten mer og mer hver måned. Løsningen er utviklet i Microsoft Power BI, og kildesystemet er Visma Business. 

"

Vi har nå vesentlig bedre innsikt i vår forretning. Vi fikk raskt innsikt i koblingen mellom finansielt resultat og hva som driver det. Nå opplever vi å ha de forutsetninger som skal til for å utvikle oss raskt for å ligge i forkant i vårt marked.

Mats Ferm, CEO, Palette Software