Skip to content

Hvorfor velge Analytics Template for Power BI?

Rapporter

Standardiserte rapporter med resultat, balanse, kunde- og leverandørreskontro.

Budsjett

Budsjettoppfølging for å identifisere avvik og ta nødvendige grep.

Power BI

Full Power BI funksjonalitet. Vri, vend og drill ned i dataen din.

Èn sannhet

Automatisk oppdatering og èn sannhet.

Tilpasset

Tilpasset din organisasjon ved organisasjonshierarkier, valuta, kontogrupperinger etc.

Forutsigbarhet

Transparens og faste kostnader.

Hva er Analytics Template for Power BI?

Analytics Template for Power BI er en standardisert BI-løsning bygget i Power BI. Produktet forenkler prosessen rundt datastrukturering, som ofte er den mest kompliserte og tidkrevende prosessen i etableringen av en BI-løsning. Ved å standardisere innhenting av data fra ulike kilder, kan vi skape standardiserte applikasjoner som tilknyttes dataene dine.

Mange nordiske virksomheter har allerede Power BI inkludert i sin Microsoft-pakke. Løsningen er derfor utviklet i Power BI slik at terskelen for å lære seg og benytte verktøyet er lavere, for ikke å snakke om investeringskostnadene.

Hand touching a screen in the dark

Prismodell 

Analytics Template har en enkel prismodell som består av to lisenselementer: tilgang til Analytics Template (pris pr mnd) og tilgang til en Pro-bruker av Power BI (pris pr bruker pr mnd). 

*Inkl. Power BI Pro lisens
Alle priser er i NOK og eks. mva.

NB! Kunden står selv for påløpte infrastrukturkostnader relatert til løsningen i Azure (erfaringsmessig ca 100-300 kr pr mnd)

Analytics Template for Power BI

kr. 1.299,- pr mnd

User access*

kr. 250,- pr mnd

Kostnad oppsett

kr. 10.000,- (engangskost)

Analytics Template hos Palette Software

Tidligere var alt Palette gjorde av rapportering manuelt. Og selv om man gjenbruker elementer fra måned til måned, så blir det til at man gjør de samme oppgavene om og om igjen. Dette tar tid og fører til at man bare får et glimt av innsikt, - en nåsituasjon.

Med den nye løsningen, åpner Palette døren for fullt hva gjelder tilgang på innsikt. Nå brukes tiden til å ekspandere innsikten mer og mer hver måned. Løsningen er utviklet i Microsoft Power BI, og kildesystemet er Visma Business. 

"

Vi har nå vesentlig bedre innsikt i vår forretning. Vi fikk raskt innsikt i koblingen mellom finansielt resultat og hva som driver det. Nå opplever vi å ha de forutsetninger som skal til for å utvikle oss raskt for å ligge i forkant i vårt marked.

Mats Ferm, CEO, Palette Software

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller book en demo av Analytics Template

Fortell oss dine behov og utfordringer, så kan vi vise eksempler på praktiske løsninger. Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995