Skip to content

Data & AI

Vi i twoday vet hvor viktig det er å utnytte kraften til data og artificial intelligence (AI) for å drive virksomheter fremover. Våre tjenester innen data og analyse er designet for å hjelpe selskaper å ta informerte beslutninger basert på data. 

Verdifull innsikt og informerte beslutninger

Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologitrendene akkurat nå. Organisasjoner endrer strategien sin fra at kun noen få utvalgte skal ha tilgang til data og innsikt, til at data blir spredt ut i hele organisasjonen slik at alle kan ta datadrevne beslutninger.

Med de riktige teknologiene og metodene blir det enkelt å oppdage uvurderlig innsikt, noe som gir en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

twoday er Nordens ledende kompetansesenter innen business intelligence, advanced analytics, dataplattform og integrasjon. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomheten din er strømlinjeformet. Våre løsninger er nøye utformet for å forbedre ytelsen til ulike avdelinger i en virksomhet.

Vi utnytter også kraften til AI og IoT for å forbedre prosessene dine, møte kundenes behov og til slutt øke kundetilfredsheten og lønnsomheten.

Er du klar til å gi organisasjonen din verdifull innsikt for å drive vekst?

Data og AI tjenester med twoday

Utforsk våre relaterte tjenester

Andre områder vi er eksperter

Software engineering

Vi driver digital transformasjon gjennom tilpasset programvareutvikling, med bruk av skytjenester og applikasjonsekspertise. Vi utvikler høykvalitets og skalerbare programvareløsninger etter beste praksis i bransjen og ved å bruke de nyeste teknologiene.

Mann og dame med PC sitter og ler

Digital experiences

Vi jobber for å gjøre ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å styrke merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller lage moderne arbeidsplasser, kan vi hjelpe.

 

 

Business applications

Vil du ta prosessene dine til neste nivå? Et samarbeid med oss ​​betyr å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnadene, men også øker effektiviteten. Vi har løsninger for blant annet salg, markedsføring, kundeservice og informasjonshåndtering.

Business-Applications-16-9

Anbefalte artikler om Data & AI

 
Data flödar ut från en dator

Slik kan AI forbedre resultatet for virksomheter

Siden ChatGPT ble lansert mot slutten av 2022, har vi sett en stor økning i interesse for AI. Et eksempel på hvor AI har stor fremgang om dagen, er som beslutningsstøtte for å forbedre resultatet i datadrevne virksomheter. Les mer i artikkelen her.

Data som drivkraft gir 100% høyere sjanse for å nå målene

Det finnes ingen eksakt statistikk over hvor mange bedrifter i Norge som er datadrevne, men studier viser at norske virksomheter bruker magefølelsen i større grad enn faktiske data. Virksomheter som er datadrevne har dobbelt så høy sannsynlighet for å overgå sine mål, og det er derfor viktig å forst...

Microsoft Fabric - alt du behøver å vite

I den stadig skiftende verden av datadrevet beslutningstaking vokser Microsoft Fabric frem som en kraftfull alliert for organisasjoner som søker en robust plattform for dataengineering, analyse og maskinlæring.

twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med data og AI?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995