Skip to content

Datavisualisering

Datavisualisering handler om hvordan man presenterer data, til riktige mennesker på riktig tidspunkt. Ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår ved hjelp av datavisualisering. Dette gjør det enkelt å formidle mønster eller avvik i datasettet på en universell og effektiv måte.

Det finnes en rekke verktøy man kan bruke for å visualisere data. twoday samarbeider med leverandører av ledende visualiseringsverktøy slik som Qlik og Power BI.

Tre damer står og ler sammen med en ipad og ser på datavisualisering

Hvorfor er datavisualisering viktig?

Det er enklere for hjernen vår å forstå diagrammer eller grafer som visualiserer store mengder komplekse data enn å se på store regneark eller rapporter fulle av tall. Datavisualisering er en rask og enkel måte å se og formidle mønster eller avvik på en universell måte.

I tillegg kan datavisualisering hjelpe til med å identifisere områder som trenger oppmerksomhet eller forbedring, forklare hvilke faktorer som påvirker kundeatferd, hjelpe deg med å forstå hvilke produkter som skal plasseres hvor og/eller forutsi salgsvolum.

Mann og dame står og prater mens damen gestikulerer

Smartere analyse

Skap smarte visualiseringer for å få raske svar på viktige spørsmål ved å kombinere og laste inn data på en enkel måte. Med riktig løsning får du kraftige analyseapplikasjoner som blir akselerert av forslag og automatisering fra AI.

Oppdag verdifull innsikt

Med augmentet intelligence kombineres menneskelig intuisjon med visualiseringsløsningen. Du får ny innsikt som ellers kunne ha blitt oversett, men som kan være avgjørende for virksomheten.

Bli datadrevet

Når datakilder vokser er det viktigere enn noen gang for ansatte å bli datadrevet. Med et visualiseringsverktøy kan alle i organisasjonen enkelt lage fleksible, interaktive visualiseringer og ta bedre datastyrte beslutninger.

Vi leverer datavisualisering fra de ledende leverandørene på markedet

Webinar

Introduksjon til Power BI

Med Power BI kan du koble til hundrevis av datakilder, forenkle dataprepping, kjøre ad hoc-analyser og lage vakre visualiseringer. Dette webinaret gir deg en kick-start introduksjon til Microsoft Power BI!

To damer sitter i hver sin stol og prater med hverandre

Utforsk våre relaterte tjenester

Ta kontakt for en uforpliktende prat om datavisualisering

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995