Skip to content

Utforsk mulighetene med Qlik

Qlik er en plattform innenfor data management og business intelligence, og dekker dermed hele løpet fra innhenting av data, bearbeiding av data, analyse, innsikt, visualisering og handling. 

twoday er Norges eneste Qlik Elite Partner. Dette betyr at vi har lang erfaring fra en rekke små og store Qlik-prosjekter, og kan vise til et stort antall sertifiserte konsulenter. Dette gir stor trygghet for deg som kunde. 

Qlik-logo-utforsk mulighetene med qlik

Hvorfor Qlik Analytics?

Med Qlik Analytics kan du levere på selv de mest komplekse oppgaver, alt ved hjelp av én enkelt skybasert plattform. 
Med Qlik Analytics plattformen får du:

Self Service visualisering og interaktive dashboards

Rapportering i populære formater som Microsoft Office og PDF

Mobiltilpasset med responsive design og touch interactive

Avansert analyse (som prediksjon og maskinlæring) og skreddersøm

Gå fra passive til aktive analyser

Qlik hjelper deg å gå fra passive til aktive analyser. Med det mener vi at du har får en dypere interaktivitet med dine data, og i en bred kontekst. Dette skjer lynraskt. Det er den patenterte assosiative teknologien som gjør dette mulig. Du ser ikke bare det du spør om, men får også automatisk en oversikt over hva som ikke treffer ditt søk.

Med Qlik plattformen kan du gjøre analysene i sanntid, AI-drevet, samtidig som plattformen er tilrettelagt for samhandling. 

Embedded analytics

Mange virksomheter bygger inn analyse som en del av sin portal/nettsted, enten det er en åpen nettside med analyse- og drillmuligheter for publikum eller en kundeportal med brukerstyrt tilgang der man kan se sitt kundeforhold og kundedata. Qlik teknologi egner seg godt til formålet, og twoday har flere kunder innen område. Kundene er både virksomheter i offentlig sektor som har benyttet teknologien som en del av sine åpne nettsider slik som Finansdepartementet gjennom statsregnskapet.no

Virksomheter i privat sektor bruker ofte teknologien til å bygge kundeportaler der deres kunder kan logge seg inn, slik som Grønt Ansvar.

Videre er det mange virksomheter som ønsker å bygge inn (embedde) analytics slik som for eksempel dashboards eller varsler i andre applikasjoner. Da kan man gjennom sin fagapplikasjon få tilgang til oppdatert relevant analyse eller oppdaterte KPI’er uten å måtte bytte mellom systemer. 

Dataintegrasjon - en del av Qlik plattformen

Moderne dataintegrasjon gir sanntidsdata som er analyseklare til hvilket som helst analysemiljø. Det kan være Qlik, Tableau, Microsoft Power BI eller andre verktøy som front-end. 

twoday har flere kunder som bruker Qlik Replicate, en teknologi som gir virksomheter mulighet til å replikere og strømme data på tvers av heterogene databaser, datavarehus og store dataplattformer. Dataene flyttes enkelt, sikkert og effektivt - i sanntid - med minimal driftspåvirkning.

Les mer om Qlik Replicate.

twoday - markedsleder innen analytics

twoday har ledende kompetanse innen Qlik teknologi, og innen analytics og business intelligence. Qlik er godt plassert i lederkvadranten i Gartner's Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms, og er en av de store spillerne i markedet. De fleste som bruker Qlik i Norge er kunder av twoday, og vi jobber tett sammen med Qlik. Samarbeidet inkluderer både utvikling og lisensforhold, samt kompetansebygging hos våre ansatte. twoday innehar flest Qlik sertifiseringer av alle partnere i Europa.

Kundecase:

Statistikkverktøy for Utdanningsdirektoratet med Qlik Sense

Les hvordan twoday har hjulpet Utdanningsdirektoratet med å skape et helhetlig statistikkverktøy ved hjelp av Qlik Sense. For å få en oversiktlig løsning ble det utviklet fire analysebrett – et for barnehage, et for grunnskole, et for videregående skole og et for fag- og yrkesopplæring.

Mann og dame ler sammen

Vi tilbyr fysiske og digitale kurs i Qlik Sense

Utforsk våre relaterte tjenester

Ta kontakt for en uforpliktende prat om Qlik og analytics!

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995