Skip to content
twoday

Skandinavisk intranett basert på Microsoft 365, SharePoint

First rent a car AB, Hertz International Franchisee

Hertz var svært forsinket med å få satt opp en intranett-løsning. Helt til twoday kom på banen. "Plutselig ble det håndgripelig og konkret, og det nye intranettet var klart på under 6 måneder", sier kunden. 

Behovet

Hertz First Rent A Car AB er en franchisetaker av Hertz International og er for øyeblikket et datterselskap av Volvo Car Sweden. Sverige og Norge begynte utviklingen av et skandinavisk intranett basert på SharePoint med en annen partner i Norge. Etterhvert som prosjektet ble sittende fast og ikke hadde fremgang, ble twoday kontaktet for å, som klienten uttrykte det, "ta oss i hånden og lede oss til målstreken."

Kartlegging og Kravspesifikasjon

twoday ble med i prosjektet i august 2022, og initierte flere workshops for å etablere en analyse av nåværende tilstand og samle preferanser. Etter dette ble det utviklet en kravspesifikasjon som ble justert i samarbeid med kunden, og deretter ble det nye intranettet bygget sammen med teamet fra First Rent a Car AB, Hertz International Franchisee

Den tidligere utformede layouten ble gjenbrukt og implementert i SharePoint's standardplattform, basert på den utviklede kravspesifikasjonen.

Målsetninger og Resultater

Gjennom hele prosjektet hadde Hertz og twoday et tett og godt samarbeid. Den felles innsatsen involverte også opplæring av organisasjonen i funksjonaliteten til det nye intranettet og mulighetene plattformen kunne tilby for det fortsatte interne arbeidet til First Rent a Car AB, Hertz International Franchisee.

"Det føltes så godt da twoday kom på banen og vi endelig kom videre I prosjektet som hadde blitt forsinket. Plutselig ble det håndgripelig og konkret, og det nye intranettet var klart på under 6 måneder"

Cecilia Saberi, Communications Manager at First Rent a Car AB, Hertz International Franchisee in Sweden.

Smart Intranets i SharePoint

SharePoint er en av verdens mest brukte løsninger for intranett. Som en del av Microsoft 365 tilbyr SharePoint en kraftig og tilpassbar plattform med robust funksjonalitet. Løsningen er fullt integrert og enkelt brukt i kombinasjon med Teams og Outlook.

SharePoint gir flere unike fordeler, og gjør intranettet til en kraftig plattform for samarbeid, deling av informasjon og effektivitet innen organisasjonen.

Full leverandør av Microsoft 365

twoday utvikler intranett basert på SharePoint, skreddersydd etter dine spesifikke behov og preferanser. Vi bistår med alt fra lisenser til utvikling, integrasjoner og support.

Mann og dame sitter konsentrert og jobber
twoday

Kontakt oss

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss i dag.