Skip to content

Du kan merke at vi er medeiere

Tror du på at mennesker yter det lille ekstra når de føler eierskap til noe? Det gjør vi også. Derfor kan alle våre 2.700 kollegaer gjøre som Amalie og bli medeier i twoday. Og det merker vi. På lysten og de digitale løsningene vi utvikler sammen.

Amalie Haug Amundsen

2700 kollegaer


500 av dem i Norge

8000+ kunder


Fra start-ups til store offentlige kunder

30+ kontorer


På tvers av Norden

Digitalisering er vanskelig. Det er derfor vi er her

Alle må digitalisere. Men hvordan? Hver dag hjelper vi Norges ledende virksomheter trygt inn i fremtiden – med kunstig intelligens, digital transformasjon og andre teknologiløsninger som din bedrift drømmer om. Vi kan hjelpe deg også. 

Digitalisering er vanskelig. Det er derfor vi er her.

Alle må digitalisere. Men hvordan? Hver dag hjelper vi Norges ledende virksomheter og organisasjoner trygt inn i fremtiden - med kunstig intelligens, digital transformasjon og andre teknologiløsninger som din bedrift drømmer om. Vi kan også hjelpe deg. 

Caser

Ikke alle kjenner oss, men de fleste kjenner løsningene våre

Leter du etter en partner som kan hjelpe deg end-to-end?

Det forstår vi godt.

Derfor har vi samlet 2.700 tech-spesialister på ett sted. Steffen er én av dem. Vår spesialister elsker å nerde med hvert sitt fagområde – og til sammen kan de innfri dine største drømmer og forretningskritiske behov. End-to-end. 

Steffen Loen Sunde

En liten ‘w’ med stor betydning

Det er med god grunn at vi har sneket inn et 'w' i navnet vårt. Hos twoday tror vi på samarbeid. Med kolleger og kunder. Vi tror på at to hoder tenker bedre enn ett. For ingen kan utvikle digitale løsninger alene. Er du enig?

En gruppe mennesker sitter sammen i en trapp og prater
twoday

Vi er klare. Er du?

Du vet hva du skal gjøre. Fyll ut skjemaet, så tar vi det derfra. Vi gleder oss til å høre mer om dine ambisjoner.

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday