Skip to content

Vy velger tech-selskapet twoday som digitaliseringspartner

14. august 2023 twoday Press Releases
Vy velger tech-selskapet twoday som digitaliseringspartner

Vy velger tech-selskapet twoday som digitaliseringspartner 

– Våre teknologer synes det er motiverende og gøy å jobbe med løsninger som har en reell verdi for mennesker og for samfunnet, sier salgsdirektør i twoday.

Vy har valgt twoday som langsiktig digitaliseringspartner innen applikasjonsutvikling og data og analyse. Tech-selskapet skal bidra med å styrke fagmiljøet og Vys egen evne til å drive innovasjon. 

– Vi er ekstra stolte av å bli valgt som leverandør på begge områdene innenfor rammeavtalen for IT-konsulenter. Det sier noe om bredden i kompetansen vår. For oss er det svært meningsfullt å få være med på å videreutvikle fremtidens kollektivsystem, sier salgsdirektør i twoday, Nicolai Svendsen. 

Arbeid som motiverer
Som en strategisk samarbeidspartner skal tech-selskapet blant annet bidra med innovasjon og kompetansebygging for interne utviklere i Vygruppen, Nordens største landbaserte transportkonsern. 

– Våre teknologer synes det er motiverende og gøy å jobbe med løsninger som har en reell verdi for folk og for samfunnet. Vi har de siste årene vært med på en moderniseringsprosess hos Vy innen fagområdet data og analyse. Det er gledelig for oss å få fornyet tillit og mulighet til å jobbe enda bredere, sier Svendsen i twoday.  

Kvalitet var utslagsgivende
Avtalen omfatter blant annet digitale kundetjenester, slik som Vy-appen og nettsider, samt utvikling og forvaltning av data- og analyseløsninger. Vy har lagt størst vekt på kvalitet i leveransen ved valg av leverandører, og twoday fikk svært god uttelling på besvarelsen. 

twoday leverer nøkkelressurser med sterk faglig kompetanse innen etterspurte fagområder og Vys teknologistack, heter det i begrunnelsen fra tildelingen. 

 

Om twoday
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med 2500 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har rundt 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Lysaker, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad og Sandefjord. 

 

Vil du vite mer?
Nicolai Svendsen, salgsdirektør i twoday
Mobil: 415 74 122, e-post: nicolai.svendsen@twoday.com

 

image received via emailRelaterte artikler